Προκλητικό να μιλά για διγλωσσία η κυβέρνηση

«Είναι προκλητικό να μιλούν για διγλωσσία αυτοί που υπογράφουν διακήρυξη κατά της λιτότητας και την ίδια ώρα φέρνουν μέτρα 5,5 δισ. ευρώ», τονίζει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωση της, βάλλοντας κατά της κυβέρνησης, που νωρίτερα κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι «άλλα λέει εντός της χώρας και άλλα εκτός» με αφορμή τη συνέντευξη του στην «Washington Post».

Παράλληλα στην ανακοίνωσή της η ΝΔ προσθέτει ότι «τα ψέματά τους κοστίζουν χιλιάδες επιχειρήσεις που κλείνουν, χιλιάδες ανθρώπους που χάνουν τη δουλειά τους, εκατομμύρια ανθρώπους που ήδη ασφυκτιούν και αγωνιούν για την επερχόμενη φοροκαταιγίδα. Φύγετε. Όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην συνέντευξή του στην “Washington Post” κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα για συνεχή ψέμματα με τα οποία «μάγεψε» τους Έλληνες ψηφοφόρους. Ο πρόεδρος της ΝΔ εκτίμησε ότι σύντομα η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα «πέσει» και εκφράζει αμφιβολίες για το χρονικό διάστημα που μπορεί να παραμείνει στον πρωθυπουργικό θώκο ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας. Ο κ. Μητσοτάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση για ωμή παρέμβαση στη Δικαιοσύνη την οποία, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, προσπαθεί να ελέγξει, αλλά και στη λειτουργία των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

κυβέρνησηΝΔ