Βουλευτής του Ποταμιού μου είπε να ρίξουμε την κυβέρνηση

Μεγάλη έχθρα με τον ΣΥΡΙΖΑ έχουν Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ όπως ανέφερε σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1 ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα ότι βουλευτής του Ποταμιού του πρότεινε να ρίξουνε την κυβέρνηση. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων αυτή η κίνηση πραγματοποιήθηκε δυο τρεις μέρες πριν περάσει το σύμφωνο συμβίωσης.

Όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε ο κ. Λεβέντης ο βουλευτής του Ποταμιού «ήρθε στη Βουλή, πλησίασε το γιο μου και του λέει “θέλω να σας πω ότι είναι ευκαιρία να ρίξουμε την κυβέρνηση”» και πρόσθεσε ότι ο ίδιος ήταν δυο μέτρα μακριά από τη συζήτηση των δυο ανδρών. Ο κ. Λεβέντης σημείωσε πως ο βουλευτής του Ποταμιού συνέχισε την συζήτηση λέγοντας ότι «αφού ο Καμμένος δεν ψηφίζει το σύμφωνο συμβίωσης, εμείς με το ΠΑΣΟΚ τα έχουμε βρει, να μην ψηφίσουμε, αν συμφωνήσει και ο πρόεδρος (σ.σ. ο ίδιος ο Βασίλης Λεβέντης), να ρίξουμε την κυβέρνηση».

Ειρωνική απάντηση σε υψηλούς τόνους δίνει το Ποτάμι στον Βασίλη Λεβέντη, αναφορικά με τις δηλώσεις του περί βουλευτή του κόμματος που του πρότεινε να ρίξουν από κοινού την κυβέρνηση. Συγκεκριμένα στελέχη του κόμματος αναφέρουν ότι «όταν ήταν εκτός Βουλής ειδικευόταν στις κατάρες, τώρα εξασκείται στα ψεύδη» και καταλήγουν ειρωνικά ότι «είναι κι αυτό μια πρόοδος».

Βασίλης ΛεβέντηςΠΑΣΟΚΠΟΤΑΜΙ