«Ναι» στη στράτευση γυναικών

Υποστηρικτή τον Άδωνι Γεωργιάδη στα σχέδιά του για στράτευση των γυναικών και ίδρυση στρατιωτικών Λυκείων βρήκε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε ότι «είναι πολύ ωραίες δεξιές προτάσεις» ωστόσο όμως διερωτήθηκε «τι σχέση έχουν με τον ΣΥΡΙΖΑ».

Ο κ. Γεωργιάδης διευκρίνισε πάντως ότι δεν τον βρίσκει σύμφωνο η υποχρεωτική στράτευση των γυναικών αλλά συμφωνεί με την εθελοντική και πρόσθεσε ότι «εγώ δεξιός είμαι, δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ». Αναφερόμενος στα εσωκομματικά υποστήριξε ότι «θα πρέπει να προσέξουμε αυτήν την προεκλογική περίοδο να μην βγάλουμε τα μάτια μας μεταξύ μας, γιατί θα τα βρούμε όλα μπροστά μας. Όποιος κερδίσει θα πάμε όλοι μαζί του. Όλοι ΝΔ είμαστε, και θα είμαστε όλοι ΝΔ και μετά τη 10η Ιανουαρίου».

Πάντως ο βουλευτής της ΝΔ επέκρινε πάντως τους κ. Στυλιανίδη και Γιακουμάτο «επειδή μας λένε νεοφιλελεύθερους εμένα και τον Κυριάκο» και αναφερόμενος προσωπικά στον κ. Στυλιανίδη είπε ότι «προετοιμάζεται για γραμματέας του κόμματος αν βγει ο κ. Μεϊμαράκης και δεν επιτρέπεται να λέει τέτοια πράγματα».

Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε επίσης ότι ο κ. Γιακουμάτος δεν είναι δυνατόν να δηλώνει ότι ο ίδιος θέλει να επιστρέψει η χώρα στη δραχμή, όταν προχώρησε σε μεταρρυθμίσεις ως υπουργός ακριβώς για να κρατήσει τη χώρα στο ευρώ και ξεκαθάρισε ότι «η ΝΔ δεν υπάρχει περίπτωση να ψηφίσει το ασφαλιστικό».

Καταλήγοντας ο κ. Γεωργιάδης επεσήμανε ότι «ο Τσίπρας κάνει φλερτ στον Λεβέντη για να έχει έτοιμο μαξιλαράκι γιατί δεν αισθάνεται ασφαλής. Η αγάπη στον Λεβέντη δείχνει ανησυχία της κυβέρνησης».

Άδωνις ΓεωργιάδηςγυναίκεςΚαμμένοςστράτευση