Αντιδημοκρατικός ο τρόπος διαγραφής μου

Αντιδημοκρατικό και αντίθετο “με την επιταγή του Συντάγματος, που κατοχυρώνει την ελευθερία συνείδησης-ψήφου του βουλευτή” χαρακτηρίζει ο Στάθης Παναγούλης τον τρόπο διαγραφής του από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε δήλωση του ο κ. Παναγούλης αναφέρει ότι “αναρωτιέμαι αν λειτουργούν τα κομματικά όργανα στο ΣΥΡΙΖΑ ή μήπως έγινε και ο ΣΥΡΙΖΑ καθαρά αρχηγικό κόμμα και σήκωσε άλλο φλάμπουρο” και τονίζει ότι “μπορεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να με διέγραψε, δυστυχώς όμως γι΄ αυτόν και την αυλή του στο Μαξίμου, δεν μπορεί να διαγράψει τους πολύχρονους αγώνες μου σε δύσκολους καιρούς όταν άλλοι απουσίαζαν”.

Ο κ. Παναγούλης υπογραμμίζει ότι δεν έκανε τίποτε άλλο παρά να υπερασπιστεί το προεκλογικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα ότι “το πέταξε στο καλάθι των αχρήστων, διαγράφοντάς το δυστυχώς με τις πράξεις του”.

“Υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω τον αγώνα μου, μέσα και έξω από τη Βουλή, υπερασπιζόμενος όλες εκείνες τις κατηγορίες των πολιτών, οι οποίοι καθημερινά υφίστανται το μεθοδικό μαρτύριο της εξοντωτικής λιτότητας εις βάρος των πολλών, ενώ κάποιοι άλλοι εξακολουθούν να πλουτίζουν ακόμη και εν μέσω κρίσης. Είναι αυτονόητο, ότι θα στηρίξω νομοθετήματα (αν υπάρξουν) από την παρούσα κυβέρνηση στην κατεύθυνση των συμφερόντων του Λαού μας”, καταλήγει ο κ. Παναγούλης .

δήλωσηδιαγραφήΣτάθης Παναγούλης