Η ΝΔ έχασε τις εκλογές επειδή απέκλεισε ό,τι υγιές είχε η παράταξη σε στελέχη και δυναμικό

“Το μεγαλύτερο λάθος της ΝΔ ήταν ότι απέκλεισε ό,τι υγιές είχε αυτή η παράταξη σε στελέχη και δυναμικό γι’ αυτό και έχασε σε όλες τις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις” σημείωσε ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ Απόστολος Τζιτζικώστας. Μιλώντας σήμερα το πρωί στο Μega ο κ. Τζιτζικώστας εκτίμησε ότι η ΝΔ μπορεί να σταματήσει τον κατήφορο αρκεί να αποδείξει στον κόσμο ότι έμαθε από τα λάθη της.

Παράλληλα ο κ. Τζιτζικώστας διέψευσε με κατηγορηματικό τρόπο ότι ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής του ζήτησε να μην είναι υποψήφιος και αποκάλυψε ότι συνεχίζει να έχει επαφές μαζί του. Επανέλαβε για ακόμη μια φορά ότι ο Ευ. Μεϊμαράκης αποτελεί επιλογή ήττας και στασιμότητας και εκτίμησε ότι η ΝΔ δεν μπορεί να κερδίσει με τον κ. Μεϊμαράκη αρχηγό καθώς έχασε με 7,5 ποσοστιαίες μονάδες από τον Α. Τσίπρα χάνοντας 250.000 ψηφοφόρους η ΝΔ.

«Μπορεί ο Μεϊμαράκης να περνάει στον στενό κομματικό μηχανισμό στην κοινωνία όμως δεν περνάει», ανέφερε χαρακτηριστικά, αναδεικνύοντας την αδυναμία του σημερινού προέδρου της ΝΔ να μιλήσει στους πολίτες. Καταλήγοντας ο κ. Τζιτζικώστας έπλεξε το εγκώμιο του Άδωνι Γεωργιάδη και του Κυριάκου Μητσοτάκη για την προεκλογική τους καμπάνια, κάνοντας λόγο για μια αξιοπρεπή προεκλογική εκστρατεία.

Απόστολος Τζιτζικώσταςεκλογή Προέδρου ΝΔ