Στ. Ξουλίδου: Δεν απαίτησα ποτέ υπουργείο

Την διαβεβαίωση ότι δεν ζήτησε ποτέ θέση υπουργική έδωσε σήμερα το πρωί στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα Mega” η πρώην βουλευτής και στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Σταυρούλα Ξουλίδου, σχετικά με τη μη τοποθέτησή της στην κυβέρνηση η οποία ξεκαθάρισε ότι “ποτέ δεν απαίτησα κάτι. Υπήρξε μια δημόσια δήλωση του προέδρου και αυτό και μόνο. Είπε ότι θα αξιοποιηθώ. Δεν ζήτησα ποτέ υπουργείο”.

Η κ. Ξουλίδου υποστήριξε ότι δεν περίμενε υπουργείο και τόνισε με νόημα: “Φυσικά είναι κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα επιλέξει τα δικά της στελέχη. Είμαστε συνεργαζόμενοι, κάποιοι από μας μπορεί να αξιοποιηθούν σε κάποια πόστα. Δεν απαίτησα υπουργείο” και πρόσθεσε ότι “δεν τόλμησα ποτέ να απαιτήσω, 3,5 χρόνια μέσα σε ένα κόμμα, καμία θέση, ούτε για μένα ούτε για κανένα δικό μου άνθρωπο. Ήμουν πάντα ένας πιστός εργάτης, πιστή στο καθήκον που με έταξε ο λαός. Ήμουν βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης, εξέφραζα πιστεύω την πλειονότητα των συμπολιτών μου για τα τοπικά προβλήματα αλλά και ως υπεύθυνη κάποιου συγκεκριμένου τομέα νομίζω ότι έκανα κάποια καλή δουλειά”.

Ερωτηθείσα σχετικά με τις πληροφορίες ότι ο κ. Τέρενς Κουίκ επικοινώνησε μαζί της ζητώντας της να χαμηλώσει τους τόνους η κ. Ξουλίδου απάντησε ότι “αν γράφεται κάτι τέτοιο, γιατί εγώ δεν το έχω διαβάσει, σημαίνει ότι από κάποιον δίνεται και όχι από μένα” ενώ σε ό,τι αφορά την υπόθεση του κ. Δημήτρη Καμμένου δεν θέλησε να κάνει άλλο σχόλιο, ωστόσο σημείωσε ότι πρόκειται για “ένα θέμα που μόνο κακό κάνει στο σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΛ”.

Καταλήγοντας η κ. Ξουλίδου διαχώρισε τις θέσεις των ΑΝΕΛ από αυτές του κ. Δημήτρη Καμμένου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “με προσβάλει να μας παίρνει η μπάλα όλους και επειδή κάποιος εκφράζει κάποιες προσωπικές του απόψεις να θεωρείται όλος ο χώρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ότι ασπαζόμαστε αυτές τις θέσεις”.

Σταυρούλα Ξουλίδου