Λαφαζάνης: "Αντιδημοκρατικό ολίσθημα" οι εκλογές - "εξπρές"

Επανέλαβε την επίθεσή του στον Αλέξη Τσίπρα για τις εκλογές ο Παναγιώτης Λαφαζάνης παραλαμβάνοντας από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τη διερευνητική εντολή.

«Για πρώτη φορά βλέπω σε αυτή τη χώρα να γίνονται εκλογές Αύγουστο και μάλιστα εξπρές. Αν ήταν δυνατόν να γίνουν και τέλος Αυγούστου θα γίνονταν, γιατί κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να κρύψουν τις συνέπειες των μνημονίων από τον ελληνικό λαό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κατά τον πρόεδρο της Λαϊκής Ενότητας, αυτό αποτελεί αντιδημοκρατικό ολίσθημα. «Για να μην πω αντιδημοκρατική εκτροπή», πρόσθεσε.

Ο κ. Λαφαζάνης είπε ότι πρέπει να υπάρξει συνεπής αντιμνημονιακή κυβέρνηση και συμπλήρωσε ότι θα αξιοποιήσει τη διερευνητική εντολή για να μιλήσει με κοινωνικούς φορείς.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της ΝΔ Ευ. Μεϊμαράκης στον διάλογο που είχε με τον Προκόπη Παυλόπουλο μπροστά στις κάμερες ανέφερε ότι τον ενημέρωσε και χθες τηλεφωνικά για την εξέλιξη που υπήρξε και ήρθε στο Προεδρικό Μέγαρο για να λήξει και τυπικά η διαδικασία. Σημείωσε ότι, η ΝΔ έκανε χρήση της εντολής όπως προβλέπεται από Σύνταγμα και επιβάλλεται γιατί, τόνισε, η εθνική συνεννόηση έχει προβάδισμα για να επιλύσουμε τα προβλήματα.

Πηγή: ΑΠΕ, Ναυτεμπορική

διερευνητική εντολήεκλογέςΛαφαζάνηςΠρόεδρος της Δημοκρατίας