Κείμενο διαφοροποίησης επί της συμφωνίας ετοιμάζει η πλευρά Λαφαζάνη

Έντονη κινητικότητα, που φτάνει στο άγριο φλερτ με το ενδεχόμενο καταψήφισης για την παροχή εξουσιοδότησης για διαπραγμάτευση επί της προτεινόμενης συμφωνίας, εμφανίζει η αριστερή πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στελέχη της πτέρυγας αυτής ετοιμάζονται να καταθέσουν κείμενο διαφοροποίησης ενώ από την πλευρά του ο κ. Λαφαζάνης φέρεται να είπε «κάθε πράγμα στην ώρα του, θα το δείτε το απόγευμα». «Η θέση μου είναι σαφής και έχει καταγραφεί στην Κ.Ο. και στην κυβερνητική σύσκεψη, αλλά δεν γίνεται εδώ ψηφοφορία, ψηφοφορία θα γίνει στη Βουλή», δήλωσε ο Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας Παναγιώτης Λαφαζάνης, εξερχόμενος του Κοινοβουλίου, απευθυνόμενος σε δημοσιογράφους που τον ρώτησαν τι στάση θα κράτησει έναντι των προτάσεων της κυβέρνησης προς τους δανειστές. 

Άλλο στέλεχος της αριστερής πτέρυγας σημείωσε ότι «είναι προφανές το τι θα κάνουμε μετά την έκφραση των διαφωνιών μας» , ενώ Βουλευτής της ίδιας τάσης συνέστησε περισσότερη μετριοπάθεια, και ότι όλα θα εξαρτηθούν και θα εκτιμηθούν από την εξέλιξη της συζήτησης.

Αριστερή ΠλατφόρμαΛαφαζάνηςσυμφωνία