Την παραίτηση του Υφυπουργού Παιδείας Γ. Στύλιου ζήτησε ο Πρωθυπουργός

Την αποπομπή του από την κυβέρνηση είχε σαν αποτέλεσμα το γεγονός ότι ο Υφυπουργός Παιδείας Γ. Στύλιος έχασε τον αυτοέλεγχο κατά τη λογομαχία που είχε στη Βουλή με τη Βουλευτή του ΚΚΕ Λ. Κανέλη.

Κατά τη διάρκεια συζήτησης στην Ολομέλεια, όπου προσήλθε ο Υφυπουργός Παιδείας, προκειμένου να απαντήσει σε ερώτηση της κ. Κανέλη για τα προγράμματα σίτισης στα σχολεία που εφαρμόζονται από το Υπουργείο Παιδείας σε συνεργασία με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, ανέβηκαν κατακόρυφα οι τόνοι. Η Βουλευτής του ΚΚΕ αναφέρθηκε στην Αντουανέτα, χαρακτηρίζοντας τον τρόπο που απαντούσε ο Υφυπουργός προειδοποιώντας ότι θα αποχωρήσει.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν ο Υφυπουργός Παιδείας στη δευτερολογία του  επικαλέστηκε τον Κασιδιάρη, παραπέμποντας εμμέσως πλην σαφώς στην επίθεση που είχε δεχτεί από τον συγκεκριμένο η Βουλευτής στο παρελθόν κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η φράση «Ακούστε εδώ, κυρία Κανέλλη. Εσείς θέλετε Κασιδιάρη», την οποία εκστόμισε και επανέλαβε ο Υφυπουργός Παιδείας εξόργισε την κ. Κανέλη, αφού αποχώρησε διαμαρτυρήθηκε στον Πρόεδρο της Βουλής, ο οποίος της  εξέφρασε τη λύπη του και τη συμπαράστασή του.