Λεουτσάκος σε Γιακουμάτο: Ο λαός υποφέρει από τα παλούκια που του βάλατε

Σκληρή κόντρα ανάμεσα στον Βουλευτή της ΝΔ Γεράσιμο Γιακουμάτο και τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στάθη Λεουτσάκο διαδραματίστηκε σήμερα το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA με αφορμή τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους δανειστές για την επίτευξη μιας συμφωνίας.

Όλα ξεκίνησαν με μια αναφορά του κ. Λεουτσάκου ότι οι εταίροι της Αθήνας λειτουργούν ως «οικονομικοί δολοφόνοι» της χώρας, χαρακτηρίζοντας παράλληλα τη Νέα Δημοκρατία «τρόικα εσωτερικού». Οι δηλώσεις αυτές του κ. Λεουτσάκου προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του κ. Γιακουμάτου ο οποίος τόνισε ότι ο κ. Λεουτσάκος και η κυβέρνησή του έχουν άγνοια κινδύνου και πως με «τη λογική, τις βλακείες και την ανικανότητα που έχουν δεν πρόκειται ποτέ να κάνουν συμφωνία», για να προσθέσει αμέσως μετά ότι «το παλούκι που έχετε και καλά εσείς να το έχετε, γιατί μπορεί να σας αρέσει, είναι δυνατό ένας λαός ολόκληρος να υποφέρει;».

Άμεση όμως ήταν η απάντηση του κ. Λεουτσάκου προς τον κ. Γιακουμάτο επισημαίνοντάς του ότι «ο λαός υποφέρει από τα παλούκια που εσείς του βάλατε. Για αυτό σας έβαλε και ένα παλούκι και σας έστειλε εκεί που είσαστε. Και θα σας βάλει και δεύτερο παλούκι όταν προκαλέσουμε να ξανακρίνει ο λαός».

ΓιακουμάτοςκόντραΛεουτσάκος