Αισιοδοξία για συμφωνία με τους εταίρους εκφράζει ο Γ. Σταθάκης

Την αισιοδοξία του ότι η κυβέρνηση θα καταλήξει μέσα στις επόμενες ημέρες σε συμφωνία με τους εταίρους, εξέφρασε ο Υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, Γιώργος Σταθάκης, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι θα συνοδεύεται και από χρηματοδότηση μέχρι τις 11 Μαΐου.

Μιλώντας χθες το βράδυ στην εκπομπή «Ίντριγκα» του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, ο κ. Σταθάκης δήλωσε πως «θα βρεθεί λύση και θα καταλήξουμε σε συμφωνία, η οποία θα απελευθερώσει την πολυπόθητη δόση φέρνοντας χρήματα στα ταμεία της χώρας».

Κληθείς να σχολιάσει τις αλλαγές που επήλθαν στην διαπραγματευτική ομάδα της κυβέρνησης, ο κ. Σταθάκης υπογράμμισε ότι ο Γιάννης Βαρουφάκης είναι εκείνος που θα πάει στο Eurogroup και πως παραμένει ο επικεφαλής της διαπραγμάτευσης.

«Πρέπει να έχουμε συναίσθηση του έργου που κάνει εδώ και δύο μήνες, σήκωσε το μεγάλο βάρος της διαπραγμάτευσης. Προφανώς δέχεται πόλεμο γιατί εκφράζει τη διαπραγματευτική μας τακτική που δεν αρέσει στους κύκλους της Ευρώπης και δέχεται πόλεμο. Προφανώς όμως έχουν γίνει και λάθη» τόνισε με νόημα ο κ. Σταθάκης.

ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣΣταθάκης