Νέο «έγκλημα» της DoValue με έξωση οικογένειας – Προειδοποιεί για δυναμική απάντηση ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου

Νέο «έγκλημα» της DoValue φέρνει στην επιφάνεια ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου, Μιχάλης Σελέκος, ο οποίος κάνει λόγο για έξωση λαϊκής οικογένειας η οποία μάλιστα είχε ενταχθεί στον εξωδικαστικό συμβιβασμό.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου καλκεί σε κινητοποίηση κατά της έξωσης στις 16 Οκτώβρη, ημέρα εκτέλεσης του πλειστηριασμού αν η εταιρία δεν ικανοποιήσει αίτημα της οικογένειας για καταβολή ποσού με σκοπό την ενεργοποίηση του εξωδικαστικού μηχανισμού.

Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση του Μιχάλη Σελέκου:

«Μια λαϊκή οικογένεια στην πόλη μας, βρίσκεται μπροστά στον κίνδυνο να εκπλειστηριαστεί το σπίτι της στις 16 Οκτώβρη από την εταιρεία doValue. Η συγκεκριμένη οικογένεια είχε ενταχθεί στον εξωδικαστικό συμβιβασμό και βγήκε από αυτόν όταν έχασε τη ρύθμιση.

Η οικογένεια έχει κάνει πρόταση για καταβολή 3000 ευρώ στην εταιρεία doValue για να ενεργοποιηθεί ο εξωδικαστικός, με την συγκεκριμένη εταιρεία να απαντάει με υπερβολικές απαιτήσεις, ζητώντας το ποσό των 12.500 ευρώ!

Ξεκαθαρίζουμε πως θα υπερασπιστούμε το σπίτι της συγκεκριμένης οικογένειας, σαν να είναι σπίτι όλης της πόλης. Προειδοποιούμε την εταιρεία doValue, πως αν δεν ικανοποιήσει άμεσα το αίτημα της οικογένειας ανοίγει «πόλεμο» με όλη την πόλη.

Το Χαϊδάρι είναι μια πόλη φιλόξενη για τους ανθρώπους της δουλειάς και του μεροκάματου, είναι όμως αφιλόξενη για τα κοράκια που αξιοποιούν ένα απαράδεκτο νομοθετικό οπλοστάσιο για να πετάνε λαϊκές οικογένειες έξω από τα σπίτια τους.

Όλο το Χαϊδάρι να είναι σε ετοιμότητα. Αν η doValue δεν ικανοποιήσει το αίτημα της οικογένειας θα καλέσουμε άμεσα σε μαζική κινητοποίηση, έξω από τα γραφεία της εταιρείας.

Κανένα σπίτι οικογένειας από το Χαϊδάρι στα χέρια τραπεζίτη! Και σε αυτό τον αγώνα η δημοτική αρχή θα βρεθεί στην πρώτη γραμμή».

Με πληροφορίες από dimarxos.gr

ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥεξώσειςΜΙΧΑΛΗΣ ΣΕΛΕΚΟΣΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ