ΓΣΕΒΕΕ: Στη "μάχη" προβολής της Πανδρόσου

Τη συμβουλευτική και τεχνική υποστήριξη του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ θα απολαμβάνει στο εξής η άτυπη ομάδα επιχειρηματιών Pandrossou Street Market που συστάθηκε το 2012 σαν μια πρωτοβουλία προβολής του πλέον τουριστικού – εμπορικού δρόμου της Αθήνας, στη “σκιά” της Ακρόπολης.

Το Pandrossou Street Market επέδειξε, σε συνεργασία πάντα με τη δημόσια και ιδιωτική πρωτοβουλία, έντονη δραστηριότητα σε ποικίλους τομείς (πολιτιστικές εκδηλώσεις, εξωραϊσμός της περιοχής με ομαδική εργασία, τουριστική προβολή, εκπαιδευτικές και φιλανθρωπικές δράσεις, διαδικτυακή προβολή).

Σήμερα, η άτυπη αυτή ομάδα οργανώνεται ακόμη καλύτερα και πλέον θα δέχεται τη συμβουλευτική και την τεχνική υποστήριξη του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ. Κύριοι σκοποί του Δικτύου (“Agora of Pandrossou”) είναι η προβολή της περιοχής της Πανδρόσου ως περιοχή – ταυτότητα για την Αθήνα και η εδραίωση της υψηλής ποιότητας των προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχονται από τις επιχειρήσεις της, αναβαθμίζοντας την έννοια του όρου «τουριστικό» (είδος ή κατάστημα) που συχνά είναι παρεξηγημένος, τόσο από ξένους, όσο και από Έλληνες επισκέπτες.

Pandrossou Street MarketΓΣΕΒΕΕ