Game of Thrones: Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια

Ανήμερα του Πάσχα κάνει πρεμιέρα ο πέμπτος κύκλος του «Game of Thrones»(12 Απριλίου) και η ανυπομονησία μας για την εξέλιξη της αγαπημένη μας σειράς όσο περνάει ο καιρός όλο και μεγαλώνει.

Διέρρευσαν οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με την πλοκή των τριών πρώτων επεισοδίων του νέου κύκλου, καθώς και οι τίτλοι των τεσσάρων πρώτων επεισοδίων.

Μην ανησυχείτε, δεν αποκαλύπτουμε την συνέχεια, ίσα που θα πάρετε μια μικρή γεύση για το τι θα ακολουθήσει…

Επεισόδιο 41: «Οι πόλεμοι που θα έλθουν» (“The Wars to Come”). Η Cersei και ο Jamie προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα, σε έναν κόσμο χωρίς τον πατέρα τους, Taywin. Ο Varis αποκαλύπτει μία συνωμοσία στον Tyrion που θα αλλάξει πολλά δεδομένα και η Μητέρα των Δράκων, αντιμετωπίζει μία νέα απειλή απέναντι στην εξουσία της. Ο John Snow βρίσκεται ανάμεσα σε δύο βασιλείς, σε δύσκολη θέση…

Επεισόδιο 42: «Ο Οίκος του Μαύρου και του Λευκού» (“The House of Black and White”). Η Arya φτάνει στο Braavos, τη στιγμή που ο Pont και η Brien, συναντούν μπελάδες στον δρόμο. Η Sersei ανησυχεί για την ασφάλεια της κόρης της Myrsella, η οποία βρίσκεται στο Dorn-την έδρα των Martel- καθώς η Elaria Sant, θέλει να εκδικηθεί για τον θάνατο του Oberin. Στο τοίχος, τώρα ο Stannis προσπαθεί να δελεάσει τον Jonh Snow… Ένας σύμβουλος προσπαθεί να δελεάσει την Dayneris και να την πάρει με το μέρος του

Επεισόδιο 43: «Το Υψηλό Σπουργίτι» (“High Sparrow”). Μπορεί να φαίνεται αστείος ο τίτλος, όμως θα δείτε προσεχώς περί τίνος πρόκειται. Στο Braavos, η Arya Stark συναντά τον Πολυπρόσωπο Θεό. Στο Kings Landing, η βασίλισσα Marjorie διασκεδάζει με τον νέο της σύζυγο. Ο Tyrion και ο Varis διασχίζουν τη Μακριά Γέφυρα του Volantis, μακριά από την οργή της βασίλισσας, Cersei Lannister.

Τέλος το επεισόδιο 44, έχει τίτλο «Οι Γιοι της Άρπυιας» και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή η πλοκή του.

Game of Thronesseason 5επεισόδια