Ράδιο Αρβύλα: «Χυδαίο αυτό που έκανε ο Παναγιωτόπουλος - Bγήκαμε απόψε γιατί δεν γίνεται να σε αφορά κάτι άμεσα και να είσαι αλλού»

Κανονικά προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», με το κλίμα, ωστόσο, να μην είναι εύθυμο, μετά τις αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και την απομάκρυνσή του από την εκπομπή.

Τα  τρία πλέον μέλη του «Ράδιο Αρβύλα», Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς και Χρήστος Κιούσης, εμφανίστηκαν στην εκπομπή  επισημαίνοντας, μεταξύ άλλων, ότι δεν γνώριζαν ούτε την κοπέλα-θύμα, ούτε καμία άλλη κοπέλα του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Δήλωσαν  παράλληλα ότι εξακολουθούν να είναι σοκαρισμένοι με τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ωστόσο αποφάσισαν να βγουν κανονικά στον αέρα.

«Το Ράδιο Αρβύλα θα συνεχίσει», ξεκαθάρισε ο Αντώνης Κανάκης, εξηγώντας ότι ούτως ή άλλως η εκπομπή θα διέκοπτε μετά την ολοκλήρωση των επεισοδίων αυτής της εβδομάδας.

Στην αρχή της αποψινής εκπομπής, ο Αντώνης Κανάκης ανέφερε πως τρεις φορές, μαζί με αυτή, έχουν βρεθεί σε θέση που δεν μπορούν να κάνουν εκπομπή. «Η μία ήταν όταν ο Αλέξης Γρηγορόπουλος έχασε τη ζωή του και η άλλη στη Marfin».

«Ξυπνήσαμε σήμερα προσπαθώντας να καταλάβουμε πως είναι κάτι που ζούμε και είναι πραγματικότητα» σημείωσε ο Αντώνης Κανάκης, εξηγώντας τον λόγο που αποφάσισαν να βγουν στον αέρα.

«Βγήκαμε απόψε γιατί δεν θεωρούμε ότι μπορεί να συμβαίνει όλο αυτό και εμείς να μην είμαστε εδώ. Δεν γίνεται άμεσα να σε αφορά κάτι και εσύ να είσαι αλλού. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε ακούσει πολλά, αλλά ποτέ δεν μπήκαμε στη διαδικασία να απαντήσουμε. Αλλά σήμερα θα το κάνουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Όταν συνειδητοποιείς ότι δεν είναι αστείο ή φάρσα, το σοκ είναι μεγαλύτερο. Με χαρά διαπίστωσα ότι κάποιοι μίλησαν για την ουσία αυτού του θέματος. Το θύμα αυτής της ιστορίας είναι η κοπέλα αυτή, όχι εμείς και αν θα συνεχιστεί η εκπομπή», συμπλήρωσε ο Αντώνης Κανάκης, ενώ αναφερόμενος σε αυτό που έκανε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, δήλωσε πως «είναι χυδαίο όταν κάποιος παρεμβαίνει με αυτόν τον τρόπο στα προσωπικά σου. Δεν ξέραμε αυτή την κοπέλα, τώρα μαθαίνουμε».

«Δεν ξέραμε κάτι – Όταν είσαι γονιός και ακούς κάτι τέτοιο, σκέφτεσαι αμέσως τι θα έκανες»

Επιπλέον, ο Αντώνης Κανάκης επανέλαβε πως οι «Ράδιο Αρβύλα» δεν ήξεραν κάτι για την υπόθεση. «Αν υπάρχει κάτι που δεν διαπραγματευόμαστε, είναι ότι τηρούμε τον λόγο μας. Προσπερνάμε συγκεκριμένους δημοσιογράφους συγκεκριμένων καναλιών. Όλα αυτά τα χρόνια δεν γνωριζόμαστε; Είμαστε συγκλονισμένοι…».

«Δεν αρκεί ότι και ο ίδιος και η κοπέλα είπε ότι δεν γνωρίζαμε. Πιστεύουν ότι είμαστε τόσο ανόητοι, τόσο ηθοποιοί, τόσο υποκριτές; Και αν υπάρχει έστω και ένας, μάλλον δεν είναι γονιός. Όταν είσαι γονιός και ακούς κάτι τέτοιο, σκέφτεσαι αμέσως τι θα έκανες για να το αντιμετωπίσεις. Είναι δυνατόν να ξέραμε ότι το έχει κάνει αυτό και να μην με μάζευαν εμένα μέσα γιατί κι εγώ δεν ξέρω τι θα του έκανα εκείνη τη στιγμή;», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής.

Απάντηση στον Άδωνι Γεωργιάδη

Στη συνέχεια, ο Αντώνης Κανάκης απάντησε σε όσα είπε νωρίτερα το πρωί ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε σχέση με την κριτική που είχε ασκήσει η εκπομπή για την υπόθεση Λιγνάδη και τις ενδεχόμενες ευθύνες της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη.

Ο Αντώνης Κανάκης εμφανώς ενοχλημένος άρχισε να απευθύνει μια σειρά από ερωτήματα προς τον κ. Γεωργιάδη, καλώντας τον υπουργό Ανάπτυξης να απαντήσει γιατί δεν υπάρχουν τόσα χρόνια νόμοι, που να αποτρέπουν τη λειτουργία πορνογραφικών σάιτ. Τον κατηγόρησε, δε, για συμψηφισμό, επειδή ο κ. Γεωργιάδης έκανε χθες παραλληλισμό της υπόθεσης με τις αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, με τις αποκαλύψεις για την υπόθεση Λιγνάδη και το αίτημα, τότε, των συντελεστών της εκπομπής να παραιτηθεί η Λίνα Μενδώνη, υπό την «σκιά» των αποκαλύψεων.

«Πώς γίνεται από το 2019 η κοπέλα να αγωνίζεται για δικαίωση και ακόμα να μην ξέρει αν θα δικαιωθεί;» αναρωτήθηκε ακόμη.

«Τώρα κάτι άλλο, που δεν αφορά εμάς. Μας αφορά έμμεσα αλλά η ουσία δεν αφορά εμάς. Βγήκε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Άδωνις Γεωργιάδης, αφού βγήκε πρώτα ο στρατός του. Για να μας κάνει την εξής εξίσωση και συμψηφισμό, για την κριτική που κάναμε στην κ. Μενδώνη γιατί δεν παραιτήθηκε για την υπόθεση Λιγνάδη. Και το γεγονός και μόνο ότι γίνονται αυτοί οι συμψηφισμοί και η εξίσωση, μεταξύ της υπουργού Πολιτισμού της χώρας και μιας σατιρικής εκπομπής, στο διαδίκτυο να το καταλάβω», ανέφερε ο Α. Κανάκης.

«Το ότι γίνονται αυτοί οι συμψηφισμοί από συγκεκριμένους δημοσιογράφους το καταλαβαίνω, αυτοί είναι αυτοί οι άνθρωποι, δεν περίμενα τίποτα καλύτερο από αυτούς. Το να πρέπει να εξηγήσουμε εμείς, στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης ο οποίος είναι πολιτικό ων, έχει καλή σχέση με την Αρχαία Ελλάδα, τη δημοκρατία και τους κανόνες της πολιτικής, ότι το να συμψηφίζεις την πολιτική ηγεσία του τόπου με μια σατιρική εκπομπή δεν θα το έκανε παιδάκι του δημοτικού, ξεπερνάει τη σκέψη του ποιοι είναι οι άνθρωποι που παίρνουν αποφάσεις για τη ζωή μου. Το να εξηγήσουμε το ποιοι είναι οι κανόνες που διέπουν την πολιτική ευθιξία, το πολιτικό βάρος και την αξιολόγηση αυτών των ανθρώπων, ότι έχουν διαφορετικό βάρος, πραγματικά σηκώνουμε τα χέρια ψηλά», συμπλήρωσε.

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη

«Ο κ. Αντώνης Κανάκης όταν ξέσπασε η υπόθεση Λιγνάδη, ζητούσε μετ´επιτάσεως την παραίτηση της κας Λίνας Μενδώνη για λόγους ευθιξίας! Συγκεκριμένα έλεγε ότι «ακόμη και αν δεν γνώριζε όφειλε να γνωρίζει πριν τοποθετήσει κάποιον σε μία τέτοια θέση» και ότι αυτοί στην εκπομπή τους πριν προσλάβουν κάποιον τον ψάχνουν κλπ και μετά συνέχιζε με Ύμνους στην Ευθιξία που οι πολιτικοί δεν την γνωρίζουν ούτε καν σαν λέξη», ανέφερε χθες σε ανάρτησή του στο Facebook ο Άδωνις Γεωργιάδης,μετά τις αποκαλύψεις για την υπόθεση σεξουαλικού εκβιασμού στην οποία εμπλέκεται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

«Ως προς τον κ. Κανάκη το μήνυμα είναι σαφές: καλό είναι στην ζωή να είμαστε πιο μετρημένοι στην κριτική μας προς τους άλλους διότι στον καθένα μας μπορεί να συμβεί κάτι κακό παρά την θέληση του και να τον εκθέσει ακόμη και ένας δικός του άνθρωπος. Άρα ηρεμία και σύνεση στην κριτική μας….από την κα Μενδώνη προφανώς οφείλει να ζητήσει ένα γενναίο δημόσιο συγγνώμη! Αν αυτός δεν μπορούσε να ξέρει κάτι τέτοιο για το δεξί του χέρι χρόνια πώς θα μπορούσε να ξέρει η κα Μενδώνη για τον Λιγνάδη που τον είχε δει δύο φορές στη ζωή της;», αναφέρεται σε άλλο σημείο της ανάρτησής του.

«Ίσως πάντως οι Ράδιο Αρβύλα να έγιναν σοφότεροι σήμερα και αυτό θα τους κάνει καλό…», κατέληγε η ανάρτηση.

Αντώνης Κανάκηςεκπομπήπορνογραφικό υλικόΡάδιο ΑρβύλαΣτάθης Παναγιωτόπουλος