«Γίνε εξώφυλλο βιβλίου»

«Γίνε εξώφυλλο βιβλίου» είναι ο τίτλος του πρωτότυπου διαγωνισμού που διοργανώνει ο Love Radio 97,5 σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Διόπτρα, από αύριο Δευτέρα, 2 Μαρτίου. Ο διαγωνισμός είναι γυναικεία υπόθεση και η νικήτρια θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει μοναδικά δώρα και την ευκαιρία να γίνει το εξώφυλλο στο νέο μυθιστόρημα του Κώστα Κρομμύδα που θα κυκλοφορήσει στις 6 Μαΐου.

Οι ενδιαφερόμενες θα πρέπει να κάνουν like στις σελίδες Facebook του Love Radio 97,5 Athens και των Εκδόσεων Διόπτρα, και να στείλουν τη φωτογραφία τους με βάση τις παρακάτω προδιαγραφές, το ονοματεπώνυμό τους και το email τους  στο inbox της σελίδας του ερωτικού σταθμού της πόλης.

Προδιαγραφές αποστολής φωτογραφίας :

Φωτογραφία σε υψηλή ανάλυση

Το βλέμμα πρέπει να είναι έντονο και να κοιτάζει προς την κάμερα

Οι 5 καλύτερες φωτογραφίες θα κερδίσουν :

Η 1η τυχερή: Ενα ταξίδι 5 ημερών για δύο άτομα στην Πάτμο στο πολυτελές ξενοδοχείο Patmos Aktis Suites & Spa με τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια από την Blue Star Ferries εντελώς δωρεάν, το νέο μυθιστόρημα του Κώστα Κρομμύδα με υπογραφή και αφιέρωσή του και τη δυνατότητα να αξιοποιηθεί η φωτογραφία της στο εξώφυλλο του νέου του βιβλίου.

και η 2η -3η και 4η τυχερή κατά σειρά : Από τρία βιβλία των Εκδόσεων Διόπτρα της επιλογής τους και υπογεγραμμένο το νέο μυθιστόρημα του Κώστα Κρομμύδα.

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 31/3/2015.

Αναλυτικά οι όροι συμμετοχής:

Click to access OroiDiagonism2702.pdf

Περισσότερες πληροφορίες:

http://www.radiofono.gr/node/13975

 

Love RadioβιβλίοδιαγωνισμόςεξώφυλλοΚρομμύδας