Χατζηνικολάου - «Ελληνοφρένεια»: Το διαζύγιο έφερε κόντρα

Έξαλλος φαίνεται πως έγινε ο ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού Real fm, Νίκος Χατζηνικολάου, με τον τρόπο που επέλεξαν οι συντελεστές της «Ελληνοφρένειας» να ανακοινώσουν ότι δεν θα συνεχιστεί η εκπομπή τους στο ραδιόφωνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του e-tetradio, δεν τα βρήκαν με τη διοίκηση, ώστε να συνεχίσουν.

Ο Θύμιος Καλαμούκης και ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης ανακοίνωσαν τη λήξη της συνεργασίας του με τον σταθμό με ανάρτησή τους στα κοινωνικά δίκτυα της εκπομπής. «Αγαπητό κοινό σας ανακοινώνουμε ότι η συνεργασία μας με τον Real διεκόπη. Ευχαριστούμε από καρδιάς τους συναδέλφους δημοσιογράφους και ηχολήπτες για την καλή συνεργασία που είχαμε. Ευχαριστούμε και εσάς για την καθημερινή ακρόαση και στήριξη. Ραντεβού στα γουναράδικα. Καλή αντάμωση!», έγραψαν οι συντελεστές.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη ανακοίνωση προκάλεσε την αντίδραση του ιδιοκτήτη του σταθμού και δημοσιογράφου Νίκου Χατζηνικολάου. Ο ίδιος σημείωσε σε απάντηση που έδωσε κάτω από την αρχική ανάρτηση ότι «δεν διεκόπη η συνεργασία, αλλά έληξε».

«Δεν διεκόπη η συνεργασία. Να λέτε την αλήθεια. Το συμβόλαιό σας έληξε. Και παρά τις δυσκολίες της εποχής το τιμήσαμε πλήρως και χωρίς καμία «έκπτωση». Και οικονομικά -και δεν ήταν καθόλου εύκολο- και σε ό,τι αφορά την ΑΠΟΛΥΤΗ ελευθερία που πάντοτε είχατε», έγραψε ο Νίκος Χατζηνικολάου σε έντονο ύφος.

Μάλιστα ο δημοσιογράφος συνέχισε να απαντάει σε ακόμα πιο έντονο ύφος σε ακόλουθους της Ελληνοφρένειας που τον εγκάλεσαν ότι παίζει με τις λέξεις.

RealΕλληνοφρένειαΧατζηνικολάου