Τέλος εποχής για το Mega - Η Σαράφογλου παρουσίασε το τελευταίο δελτίο ειδήσεων

Με θλιβερό τρόπο κλείνει το κεφάλαιο “Ενημέρωση” για το Mega, καθώς η Μαρία Σαράφογλου παρουσίασε το μεσημέρι της Τετάρτης το -πιθανότατα- τελευταίο δελτίο ειδήσεων του ιστορικού τηλεοπτικού σταθμού που μεσουράνησε για 27 ολόκληρα χρόνια στον ενημερωτικό τομέα.

Ο πρώην Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Mega, Χρήστος Παναγιωτόπουλος, έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook: «Τέλος εποχής για το μεγάλο κανάλι. Έζησα εκεί 23 χρόνια και τα μισά από αυτά διηύθυνα τον ενημερωτικό του τομέα. Η θλίψη μου είναι μεγάλη και η σκέψη μου βρίσκεται δίπλα στους εργαζόμενους, που διανύουν τον πέμπτο μήνα απληρωσιάς…».

Όπως αναφέρει το aixmi.gr, οι περισσότεροι δημοσιογράφοι του «Μεγάλου Καναλιού» -ανάμεσά τους και όλοι οι παρουσιαστές και παρουσιάστριες- έχουν κάνει επίσχεση εργασίας, η οποία κοινοποιήθηκε την Τετάρτη. Έτσι, από αύριο δεν θα υπάρχει κανένας διαθέσιμος να παρουσιάσει δελτίο -οποιοδήποτε δελτίο.

Σημειώνεται ότι επίσχεση εργασίας έχουν κάνει και οι τεχνικοί, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να ξεκινήσει από την προσεχή Δευτέρα.

Οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί του σταθμού που δεν έχουν πληρωθεί τους τελευταίους πέντε μήνες, σε συνεργασία με τους διοικητικούς, συνέχιζαν να φτιάχνουν το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων, το οποίο εξακολουθούσε να σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Megaδελτίο ειδήσεωνεπίσχεση εργασίαςεργαζόμενοι