Αγριος καυγάς Παπαδάκη - Γεωργιάδη στο στούντιο

Παρ’ ολίγον σύρραξη στο στούντιο της πρωινής εκπομπής του Ant1 την Παρασκευή, μεταξύ Παπαδάκη και Γεωργιάδη, για τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς στον πολιτικό λόγο.

Ο κ.Γεωργιάδης επιτέθηκε εκ νέου στους Ανεξάρτητους Ελληνες σε σχέση με τις καταγγελίες απόπειρας χρηματισμού της κ.Ξουλίδου: «Είναι μία γελοία ιστορία, ανάλογη της γελοιότητας αυτού του κόμματος, το οποίο έχει μπει στη Βουλή όχι για να προασπίζει πολιτικές θέσεις, αλλά για να φέρνει στην ελληνική πολιτική σκηνή την έννοια του γελοίου σε ανώτατα επίπεδα, που δεν είχαμε φανταστεί ότι μπορούσαν να υπάρχουν».

Ο δημοσιογράφος του Ant1 αντέτεινε ότι λίγο νωρίτερα είχε μιλήσει με τον πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής Χρ.Μαρκογιαννάκη, που σύμφωνα με τον ίδιο είχε χαρακτηρίσει την προσέγγιση του κ.Γεωργιάδη κάτι το «απαράδεκτο και χυδαίο. Βγήκατε πρωί-πρωί και λέτε σε ένα κόμμα ότι είναι γελοίο».

«Θα μου απαγορεύσετε να έχω πολιτική άποψη; Τι είστε, Στάλιν;», τον διέξοψε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του δημοσιογράφου.

«Ελα, πήγαινε στο καλό! Κάθε φορά δεν θα κάνεις χαρακτηρισμό! Ακουσες; Σε μένα δεν θα μιλάς έτσι! Κοίταξε να δεις, σε μένα δεν θα μιλάς έτσι και πάρτο πίσω! Ακουσες τι σού πα; … Ζήτησέ μου συγγνώμη! Ποιος νομίζεις ότι είσαι; Γελοίος είσαι και φαίνεσαι! Αν εγώ είμαι Στάλιν, εσύ είσαι γελοίος», εξερράγη ο κ.Παπαδάκης.

«Ενα ερωτηματικό έβαλα κ.Παπαδάκη, μην εκνευρίζεστε», προσπάθησε να χαμηλώσει τους τόνους ο κ.Γεωργιάδης, αλλά ο δημοσιογράφος συνέχισε: «Με ερωτηματικό λοιπόν κι εγώ: κύριε, γελοίος είστε που με αποκαλέσατε Στάλιν;».

«Αυτό λέγεται ρητορικό σχήμα στο διάλογο μεταξύ των ανθρώπων, δεν είναι κατά κυριολεξία», αντέτεινε ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

«Εκνευρίζομαι γιατί εγώ δεν είμαι χοντρόπετσος όπως εσείς … περίμενα μία συγγνώμη από σας», είπε ο δημοσιογράφος, αλλά ο κ.Γεωργιάδης έκλεισε την αψιμαχία με μία τελευταία… τρίπλα: «Αν σας έλεγα Στάλιν, θα σας ζητούσα»!

 

Πηγή: http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=64100464

Άδωνις ΓεωργιάδηςΑΝΤ1Γιώργος ΠαπαδάκηςΚαυγάς