Σκάνδαλο στο ισπανικό παλάτι: Βίντεο του Χουάν Κάρλος στην αγκαλιά ερωμένης του - Τι λέει ο γιός της

Ένας Ισπανός ισχυρίστηκε ότι η μητέρα του τον έβαλε να παρακολουθεί και να τη φωτογραφίζει να κάνει σεξ με τον βασιλιά της Ισπανίας Χουάν Κάρλος για να αξιοποιήσει εκατομμύρια λίρες από τη βασιλική οικογένεια της χώρας όταν ήταν μόλις 13 ετών, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Ο φωτογράφος Angel Cristo ισχυρίζεται ότι η μητέρα του, η ηθοποιός και τηλεοπτική παρουσιάστρια Barbara Rey, τον χρησιμοποίησε για να πραγματοποιήσει το σχέδιο εκβιασμού το 1994 που συγκαλύφθηκε από τις υπηρεσίες ασφαλείας της Ισπανίας.

Σύμφωνα με τον λογαριασμό του Cristo, η Rey κάλεσε τον βασιλιά, παντρεμένο τότε με τη σύζυγό του βασίλισσα Σοφία, στο σπίτι της οικογένειάς της ένα ηλιόλουστο απόγευμα, όπου του μαγείρεψε παέγια, κολύμπησε μαζί του στην πισίνα της και τελικά τον αποπλάνησε, 20 χρόνια αφότου είχαν ξεκινήσει μια ειδύλλιο μαζί.

Φωτογραφίες, που είδε η MailOnline, δείχνουν τη Ρέι και τον 86χρονο πλέον Χουάν Κάρλος, ο οποίος παραιτήθηκε από τον θρόνο πριν από 10 χρόνια, να φιλιούνται και να αγκαλιάζονται στη βεράντα της, καθώς και τη Ρέι να χύνει το κρασί του Βασιλιά, πριν μπει μέσα.

Είπε στην Telegraph: «Ήμουν μόλις 13, αλλά ήμουν καλός με την κάμερα. Η μητέρα μου είπε “τι κρίμα που είσαι πολύ μικρός για να με βοηθήσεις σε αυτό. Δεν μπορούσες, όμως, θα μπορούσες”;

Με τα λεφτά των άλλων

«Συνέχισε και συνέχισε μέχρι που είπα «ναι, θα το κάνω». Με χειραγωγούσε», είπε ο Κρίστο, προσθέτοντας ότι πίστευε ότι αυτό αποτελούσε κακοποίηση.

Ο Cristo ήταν κρυμμένος στην ιδιοκτησία του γείτονά του για να έχει οπτική επαφή και τον απαθανάτισε με την κάμερα Canon EOS 700 του. Ο Ρέι είχε επίσης κρύψει μια μυστική βιντεοκάμερα και κινηματογράφησε την υπόθεση.

Ο Cristo είπε ότι στη συνέχεια επεξεργάστηκε αντίγραφα αυτού του κλιπ για τη μητέρα του.

Ο φωτογράφος είπε, ενώ ήξερε ότι αυτό που έκανε ήταν λάθος, ήθελε να βοηθήσει τη δεινή οικονομική κατάσταση της μητέρας του.

Εικάζεται ότι χειραγωγήθηκε τις μυστικές υπηρεσίες της Ισπανίας για να της δώσει περίπου 3 εκατομμύρια λίρες.

Τα χρήματα καταβλήθηκαν σε σειρά δόσεων, με την πρώτη να παραδίδεται από πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών σε αθλητική τσάντα.

Το κράτος συμφώνησε τότε να της πληρώνει 250.000 £ ετησίως για μια δεκαετία.

Αν και επρόκειτο να καταστρέψει όλα τα αντίγραφα των φωτογραφιών και των βίντεο, κράτησε μερικά κρυμμένα σε ένα χρηματοκιβώτιο κάτω από την πολυθρόνα του πατέρα της στην Totana, την πόλη της, και σε μια τραπεζική θυρίδα στο Λουξεμβούργο.

Στη συνέχεια, ο Angel τα πήρε και πούλησε μερικά από αυτά σε ένα ολλανδικό περιοδικό για «ένα πολύ μικρό ποσό» τον περασμένο μήνα.

Οι διαρροές μιας μαγνητοσκοπημένης τηλεφωνικής συνομιλίας μεταξύ του Ρέι και του Κάρλος αποκάλυψαν ότι ο Βασιλιάς της είχε εκμυστηρευτεί για προσωπικά θέματα, συμπεριλαμβανομένης της κατάστασης του γάμου του με τη βασίλισσα Σοφία.

Ο Κάρλος εξήγησε κατά τη διάρκεια μιας τηλεφωνικής επικοινωνίας στα μέσα της δεκαετίας του 1990: «Δεν έχουμε οικογενειακή ζωή.

«Μεταξύ εσένα και εμένα, και το να είμαι εγωιστής, είναι πολύ άνετα για μένα γιατί η βασίλισσα κάνει τη δουλειά της στην εντέλεια. Και πάνω από αυτό, ανέχεται την κατάσταση και δεν τρέχει με άλλον άντρα», πρόσθεσε.

Ένα ξεχωριστό τηλεφώνημα με έναν φίλο αποκάλυψε ότι η Ρέι ήταν μαζί του για «τέσσερα και λίγα χρόνια πριν παντρευτεί. Και πάλι μετά τον χωρισμό το 1989.

Η Ρέι πρόσθεσε: «Είχαμε πάντα μια τηλεφωνική σχέση και συναντιόμασταν σε περίεργες περιπτώσεις όσο ήμουν παντρεμένη».

ΙσπανίαπαλάτισεξσκάνδαλοΧουαν Κάρλος