Σοκ στην Ινδονησία: Η στιγμή που τεράστιο κύμα καταπίνει 20χρονο τουρίστα

Τραγική κατάληξη είχε η προσπάθεια ενός 20χρονου τουρίστα στην Ινδονησία να τραβήξει φωτογραφίες με φόντο εντυπωσιακά κύματα στην παραλία Kedung Tumpang καθώς ένα από αυτά τον «κατάπιε» με αποτέλεσμα να είναι ακόμα αγνοούμενος.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή όταν ο Roni Josua Simanjuntak πήγε σε μια ακτή μαζί με φίλους του.

Σε βίντεο που κατέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες έχει καταγραφεί η στιγμή που ένα κύμα τον σκέπασε και τον παρέσυρε στον Ινδικό Ωκεανό.

Αρχικά στο βίντεο φαίνεται ο 20χρονος να στέκεται μπροστά σε έναν βράχο και να ποζάρει προκειμένου να έχει την καλύτερη δυνατή φωτογραφία.

Αυτό που δεν γνώριζε, όμως, είναι ότι πίσω του τα κύματα «φούσκωναν» και αποτελούσαν απειλή.

Στα επόμενα δευτερόλεπτα ένα από τα κύματα φαίνεται να ρίχνει τον 20χρονο από τον βράχο και να τον εξαφανίζει από τα μάτια των φίλων του, οι οποίοι στην αρχή γελούν με την εξέλιξη αυτή.

Τα συναισθήματα, όμως, άλλαξαν τελείως μέσα σε δευτερόλεπτα καθώς οι φίλοι του 20χρονου αντιλήφθηκαν ότι είχαν χαθεί τα ίχνη του.

Λίγο αργότερα, μάλιστα, ο άνδρας που καταγράφει τις τραγικές στιγμές εντοπίζει μια σιλουέτα στην επιφάνεια του νερού, η οποία εκτιμάται ότι ήταν το κορμί του 20χρονου.

 

θάλασσαΙνδονησίακύματατουρίστας