Ανθή Φακιδάρη: Η πρώτη Ελληνίδα στην πασαρέλα της Victoria's Secret

Ελληνική πινελιά είχε η επιστροφή σήμερα τα ξημερώματα των «άγγελων» της Victoria’s Secret, πέντε χρόνια μετά την τελευταία πασαρέλα της γνωστής εταιρείας εσωρούχων.

Η 21χρονη Ανθή Φακιδάρη έγινε η πρώτη Ελληνίδα που περπάτησε στην πασαρέλα της Victoria’s Secret θαμπώνοντας με την ομορφιά της.

Η Ανθή Φακιδάρη προετοιμαζόταν αρκετές ημέρες για το σόου της Νέας Υόρκης αναρτώντας υλικό από τα backstage στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ποιά είναι η Ανθή Φακιδάρη

Το μοντέλο γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Περιστέρι. Ο πατέρας της έχει καταγωγή από την Κρήτη και η μητέρα της από τα Τρίκαλα. Ωστόσο, η ίδια αυτή τη στιγμή μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα σε Αθήνα, Παρίσι και Μιλάνο.

Η ενασχόλησή της με το μόντελινγκ ξεκίνησε όταν μια ημέρα επισκέφθηκε τον πατέρα της στο πλατό του Alpha, όπου εργαζόταν ως camera-man. Εκεί την προσέγγισαν για πρώτη φορά και της είπαν ότι θα μπορούσε να έχει μέλλον στον χώρο της μόδας.

Η πρώτη γνωριμία της Ανθής Φακιδάρη με το φως της δημοσιότητας ήταν παρόλα αυτά, ως σύντροφος του Αγγαίου Ποθητού, ο οποίος συμμετείχε στο GNTM 4.

Το μοντέλο μοιράζεται ορισμένες φορές στιγμιότυπα στα κοινωνικά δίκτυα από τη σχέση της με τον σύντροφό της, που είναι επίσης μοντέλο.

ΑΝΘΗ ΦΑΚΙΔΑΡΗμόντελινγκ