Προσπάθεια να τα «μαζέψει» ο Λιάγκας για Μπάλντοκ: Το λάθος μου ξεπερνά κάθε δικαιολογία

«Για εμένα ήταν ένα πολύ μεγάλο λάθος μπροστά στον χαμό ενός νέου ανθρώπου υπάρχει η σύνθλιψη της οποιαδήποτε σκέψης», δήλωσε ο Λιάγκας.

Μετά τον χαμό που προκάλεσε η προβολή real estate ρεπορτάζ για το σπίτι που διέμενε ο Τζορτζ Μπάλντοκ στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, ο παρουσιαστής θέλησε σήμερα Παρασκευή 11 Οκτωβρίου να απαντήσει στον αέρα.

«Συγγνώμη, αμαυρώσαμε τη μέρα, παίρνω όλη την ευθύνη» είπε -μεταξύ άλλων- ο παρουσιαστής.

Πιο αναλυτικά, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: «Επειδή ποτέ δεν έχω κρυφτεί στη ζωή μου, έκανα και ανάρτηση όταν είδα τις αντιδράσεις, έκανα μία ανάρτηση άμεσα, αλλά πρέπει να πω δύο λόγια. Για εμένα ήταν ένα πολύ μεγάλο λάθος μπροστά στον χαμό ενός νέου ανθρώπου υπάρχει η σύνθλιψη της οποιαδήποτε σκέψης, υπάρχουν πολλές δικαιολογίες, το λάθος που έκανα το παίρνω πάνω μου και ξεπερνά κάθε δικαιολογία, δεν θα δικαιολογηθώ, αναλαμβάνω την ευθύνη εγώ».

«Οποιαδήποτε αντίδραση θυμού να περιοριστεί σε εμένα να αφήσετε έξω τους συνεργάτες και το περιβάλλον μου. Απόλυτα λανθασμένη κίνηση, δεν έπρεπε να επεκταθεί το ρεπορτάζ σε πώς είναι το σπίτι του και πόσο είναι τα ενοίκια στην περιοχή. Και μάλιστα ξέρετε καμία φορά, το σκεφτομουν χθες, δεν κοιμήθηκα, όταν δύο βδομάδες πριν είχε καεί το σπίτι μου και είπα ότι ένα δράμα γίνεται lifestyle ρεπορτάζ και έπεσα εγώ σε πολύ μεγαλύτερη παγίδα».

«Λάθος μεγάλο, λυπάμαι πραγματικά πάρα πολύ, είμαι συντετριμμένος, χωρίς να το θέλουμε, χωρίς πρόθεση, αμαυρώσαμε μία μέρα αφιερωμένη στη μνήμη ενός ανθρώπου. Ευτυχώς η Εθνική μας συγκίνησε. Συγγνώμη λοιπόν από όλους όσοι εχθές στεναχώρησα, προκάλεσα, θύμωσα, συγγνώμη».

Με πληροφορίες από rosa.gr

Γιώργος ΛιάγκαςΤΖΟΡΤΖ ΜΠΑΛΝΤΟΚ