Sean «Diddy» Combs: Σοκάρει η αποκάλυψη πρώην κρατούμενου για τα προνόμια του ράπερ

Ο Sean ‘Diddy’ Combs βρίσκεται επί του παρόντος πίσω από τα κάγκελα στο Metropolitan Detention Centre στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, αφού κατηγορήθηκε για σεξουαλική διακίνηση, εκβιασμό και μεταφορά με σκοπό την πορνεία νωρίτερα τον περασμένο μήνα.

Ο Combs, 54 ετών- ο οποίος αρνήθηκε την εγγύηση από δικαστή και δήλωσε αθώος σε όλες τις κατηγορίες – συνελήφθη στις 16 Σεπτεμβρίου και τώρα περιμένει τη δίκη.

Ο Αμερικανός μεγιστάνας της hip-hop είναι γνωστός για τον πλούσιο τρόπο ζωής του, αλλά πώς είναι πραγματικά η ζωή για έναν από τους μεγαλύτερους σταρ του κόσμου στη φυλακή;

Ο πρώην πρωταγωνιστής του Married at First Sight, Timothy Smith, ο οποίος στο παρελθόν εξέτισε ποινή σε ομοσπονδιακή φυλακή των ΗΠΑ, λέει ότι οι τρέχουσες συνθήκες φυλακής του Diddy είναι ζοφερές.

Ο Σμιθ είπε ότι παρά τον πλούτο και τη θέση του Ντίντι, η ζωή στη φυλακή δεν προσφέρει «ειδική μεταχείριση».

«Τα χρήματα και η περιουσία του δεν θα του φέρουν κανένα όφελος», είπε στην Daily Mail Australia, αντλώντας από τις δικές του εμπειρίες με κρατούμενους υψηλής κοινωνικής θέσης.

«Στο ομοσπονδιακό σύστημα, είναι τόσο περιορισμένο, που δεν έχεις επιπλέον προνόμια επειδή είσαι πλούσιος. Επιτρέπονται μερικά βασικά, όπως αθλητική φόρμα και αθλητικά παπούτσια από την κομισάριο, αλλά μέχρι εκεί. Κάνουν επιδρομές και αν προσπαθήσεις να αποθηκεύσεις, παίρνουν τα πάντα ».

Ο Smith ζωγράφισε μια σκληρή εικόνα της ζωής μέσα στην εγκατάσταση, εξηγώντας ότι οι φύλακες χρησιμοποιούν συχνά την απομόνωση ως εργαλείο για να σπάσουν τους κρατούμενους.

«Είναι στη μονάδα διαχείρισης, οπότε όχι, δεν έχει πρόσβαση σε άλλους κρατούμενους», είπε.

«Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι υπάρχουν τηλεοράσεις και ραδιόφωνα, αλλά εκεί που είναι δεν υπάρχει τίποτα, ούτε καν ραδιόφωνο. Παίρνετε μια Βίβλο και ένα βιβλίο την εβδομάδα. Αυτό είναι όλο», είπε.

Ο Σμιθ πρόσθεσε ότι ο σταρ θα έχει επίσης πολύ περιορισμένη πρόσβαση στην επικοινωνία με τον έξω κόσμο.

«Έχεις μόνο 300 λεπτά το μήνα στο τηλέφωνο», είπε.

Έτσι, αν μιλάτε για 30 λεπτά την ημέρα, μετά από 10 ημέρες, δεν θα έχετε άλλο τηλέφωνο για τις επόμενες 20 ημέρες.

«Μερικές φορές τελειώνουν τα λεπτά μέσα στην πρώτη εβδομάδα και μετά μένεις να μιλάς μόνος σου».

Ο Σμιθ πρόσθεσε ότι ο Ντίντι δεν θα έχει την ευκαιρία να διαπραγματευτεί ειδική μεταχείριση όσο βρίσκεται στη φυλακή.

«Ακόμα κι αν ήταν σε γενικό πληθυσμό, δεν υπάρχει ούτε ένα κελί, ούτε μία τηλεόραση. Θα υπάρχουν εκατό άτομα σε αυτό το pod, και γενικά υπάρχουν μόνο λίγες τηλεοράσεις, διαχωρισμένες ανά φυλή», εξήγησε.

Με πληροφορίες από NBC

SEAN DIDDY COMBSβιασμόςΗΠΑσεξουαλική παρενόχλησηφυλακές