Μπλέρτα Ντογιάκου: H καλλονή που έγινε ατραξιόν του πρωταθλήματος Κροατίας

Μια ιστορία που θυμίζει την… παράνοια που είχε προκαλέσει το 2019 όταν εμφανίστηκε στο προσκήνιο της Ρόμα ο 19χρονος Νικολό Τζανιόλο, μέσω του οποίου έγινε γνωστή και η 41χρονη (τότε) μητέρα του, Φραντσέσκα Κόστα θυμίζει εκείνη Κροάτισσας καλλονής.

Κάτι ανάλογο λοιπόν συμβαίνει τους τελευταίους μήνες στην Κροατία, με πρωταγωνιστή τον άσο της Χάιντουκ Σπλιτ, Λίον Νταγιάκου, και τη μητέρα του Μπλέρτα.

Η Κοσοβάρα καλλονή, που είναι 40 χρονών, έχει καταφέρει να μαγνητίσει τα βλέμματα των φιλάθλων της Χάιντουκ, όπου αγωνίζεται ως εξτρέμ ο γιος της, σε κάθε εμφάνισή της στις κερκίδες του Πόλιουντ.

Η εντυπωσιακή γυναίκα, η οποία είναι αισθητικός στο επάγγελμα, είναι πολύ δραστήρια και στα social media, όπου συχνά μοιράζεται φωτογραφίες από τη δουλειά της, ενώ αποκαλύπτει διάφορες θεραπείες που ακολουθεί για να δείχνει τόσο νεότερη.

Ωστόσο στη δική της ιεραρχία, προέχει ο ρόλος της μητέρας, με την ίδια να δηλώνει περήφανη για τον 23χρονο κανακάρη της και να το εκφράζει σε κάθε ευκαιρία. «Αγαπητέ Λίον, ένα νέο κεφάλαιο της ζωής σου ξεκινά τώρα στην Κροατία. Ο Θεός να σου δώσει μόνο το καλύτερο και να είσαι υγιής και ευτυχισμένος. Σε αγαπάμε, η οικογένειά σου», ήταν το ποστάρισμά της στο Instagram όταν ο Νταγιάκου συμφώνησε με τη Χάιντουκ.

Η Μπλέρτα και ο σύζυγος της Γκασμέντ έχουν άλλους δύο μικρότερους γιους, ωστόσο το ζευγάρι από τον περασμένο Μάρτιο έχει και μια ακόμη… ιδιότητα. Βλέπετε η σύντροφος του Λίον, Τζουν, έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί και η 41χρονη πέρα από μητέρα είναι πλέον και μια… σέξι γιαγιά!

Με πληροφορίες από ProtoThema, OK

ΚροατίαΜΠΛΕΡΤΑ ΝΤΟΓΙΑΚΟΥποδόσφαιρο