Η άνοιξη της Ιταλίας...

Μύρισε καλοκαίρι στην νέες συλλογές Calzedonia, Intimissimi και Tezenis.

Η παρουσίαση των συλλόγων για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015 έγινε με φόντο την παραλία του Αλίμου στο Ble Pavillon. Το καλοκαιρινό και ηλιόλουστο τοπίο, σε συνδυασμό με την άκρως ανοιξιάτικη διακόσμηση, σε ταξίδευαν σε μέρη μαγικά και ονειρεμένα.

Ας περάσουμε όμως στο δια ταύτα και στις fashion προτάσεις των αγαπημένων μας εταιρειών.

Ξεκινώντας από την Calzedonia και την legwear συλλογή, είναι δύσκολο να αντισταθείς στα αμέτρητα χρώματα και σχέδια. Πουά, φιόγκοι, δίχτυ, δαντέλα και τούλι αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά της νέας συλλογής ενώ οι αποχρώσεις όπως εκρού, nude, ανοιχτό καφέ, ροζ, γκρι, ιβουάρ και φυσικά μαύρο συνθέτουν την χρωματική της παλέτα.

Ανθισμένος κήπος‘ για την συλλογή των καλσόν καθώς νιώθεις ότι αναδύονται λουλούδια που ανθίζουν.

Εντυπωσιακά είναι επίσης και τα φρουτένια prints στις κάλτσες όπως φράουλες και καρπούζια. Τα τζιν κολάν είναι πιο stylish από ποτέ με πολύ όμορφες λεπτομέρειες όπως μακραμέ λωρίδες, δαντέλες και στρας.

Μαγιό, η αγαπημένη συλλογή όλων μας είναι πλέον γεγονός!!!

Γιατί πώς θα κλέψεις την παράσταση στις καλοκαιρινές σου διακοπές αν δεν βρεις το ιδανικό μαγιό, αυτό που θα αναδεικνύει την σιλουέτα σου αλλά και θα είναι και in fashion. Η συγκεκριμένη συλλογή καλύπτει όλα τα στυλ και τους σωματότυπους κρατώντας την αυτοπεποίθηση μας ψηλά. Έντονα χρώματα, σοφιστικέ λεπτομέρειες και τροπικό στυλ είναι τα βασικά στοιχεία που επικρατούν.

Μπαίνεις σε ένα κατάστημα Intimissimi και ξεχνιέσαι να βγεις, πόσο μάλλον τώρα με την νέα συλλογή να σε καλεί σε νέες περιπέτειες.

Ας ξεκινήσουμε από την γυναίκεια συλλογή, η οποία  εστιάζει σε ελαφριά υφάσματα, διαφανείς δαντέλες με κομψά μαύρα κεντήματα. Οι παστέλ αποχρώσεις συνδυάζονται κομψά με ρίγες και Vichy μοτίβα καθώς και τελειώματα από την διαχρονική δαντέλα, λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά και προσδίδουν ένα ξεχωριστό χαρακτήρα.

Στην αντρική συλλογή κυριαρχούν τα prints και μοτίβα. Τα εσώρουχα της αντρικής σειράς καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών, με ιδιαίτερη έμφαση σε κλασικά υλικά όπως modal πικέ, μικροϊνα και βαμβακερές πτυχώσεις, για mix &match εμφανίσεις με στόχο ο άντρας να φαίνεται αλλά και να αισθάνεται υπέροχα.

Ποιος είπε ότι το οικονομικό δεν είναι απαραίτητα και καλό; Η εταιρεία TEZENIS  όλα αυτά τα χρόνια συνδυάζει και τα δύο με επιτυχία. Τρία είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της νέας συλλογής Sport Chic, Sweet Fifties, In The Navy.

Να σας πω και ένα μυστικό; Οι συλλογές πλέον είναι διμηνιαίες και η συγκεκριμένη αφορά τον Μάρτη και τον Απρίλιο. Το Μάιο τα νέα θα είναι διαφορετικά!

                                      

Για περισσότερη μόδα κάντε like στην FB σελίδα του We run fashion εδώ  και εδώ .

CalzedoniaIntimissimiTezenis.συλλόγες