Το fashion party της H&M

Την Τετάρτη (11/03) η  Η&Μ, σε συνεργασία  με το Fashion Workshop και την Βίκυ Καγιά, παρουσίασαν τη νέα συλλογή H&M Studio Collection Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015.

Είμαι πολύ χαρούμενη με τη συνεργασία του Fashion Workshop με την Η&Μ για τις ανάγκες του λανσαρίσματος της συλλογής Studio SS15. Πρόκειται για μια λαμπερή και ευκολοφόρετη συλλογή με επιρροές τη χαλαρή ζωή του Μαϊάμι και του Palm Springs.”, λέει η Βίκυ Καγιά.

Ανάμεσα στο κοινό που είδε τις ανοιξιάτικες συλλογές της Η&Μ ήταν και αρκετοί επώνυμοι, όπως ο Άκης Πετρετζίκης, ο Γιάννης Στάνκογλου, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, η Ελένη Φουρέιρα, η Κατερίνα Παπουτσάκη, η Μαρία Ηλιάκη, η Τζένη Θεωνά και η Τζένη Μπαλατσινού.

 

Η βραδιά ήταν γεμάτη εκπλήξεις με πολύ χορό, κέφι και τραγούδι με τη μοναδική συναυλία των My Drunken Haze και τα dj sets των Λατέρνατιβ να δίνει τον ρυθμό.

Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν live performance τις στιλιστικές προτάσεις για την Άνοιξη 2015, υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια της Genevieve Majari, διευθύντριας του Fashion Workshop καθώς επίσης η ομάδα του Fashion Workshop by Vicky Kaya έδινε συμβουλές στυλ.

Ποια είναι τα key-items του αγαπημένου μας brand;

Το ντραπέ σχέδιο στα σετ σε στυλ πιτζάμας δίνει έναν στιλάτο αέρα, ενώ ένας συνδυασμός από στάμπες και αθλητικές επιρροές είναι ιδανικός για τις χαλαρές στιγμές όλη τη σεζόν.

Η συλλογή θα πωλείται σε τρία καταστήματα στην Ελλάδα (Ερμού 54 – Κέντρο, Μεταξά 41 στη Γλυφάδα και στη Τσιμισκή 20-22, Θεσ/κη) από τις 12 Μαρτίου.

fashionpartyερμούΗ&ΜμόδαΣυλλογή