Παραμύθια από ένα αιώνιο Καλοκαίρι...

Την Τρίτη (10/03) η ελληνική εταιρεία υποδημάτων MIGATO παρουσίασε την νέα καμπάνια της συλλογής  για την σεζόν  Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015 στο Tin Pan Alley.

Ήταν όλοι εκεί…Άνθρωποι της μόδας και όχι μόνο. Όλοι όσοι όλα αυτά τα χρόνια αγαπούν και στηρίζουν το αγαπημένο μας brand, τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Σε μια ατμοσφαίρα που είχε άρωμα καλοκαιριού, έδωσαν το παρόν  εκπρόσωποι από το χώρο των Μ.Μ.Ε, bloggers και λαμπερές επώνυμες παρουσίες, ανάμεσά τους οι: Κατερίνα Στικούδη, Μπέττυ Μαγγίρα, Μαρία Ηλιάκη, Ελευθερία Ελευθερίου, Τζένη Θεωνά, Μάνος Ιωάννου, Μαρία Κορινθίου & Γιάννης Αϊβάζης, Ελένη Τσολάκη, Έλενα Παπαβασιλείου, Λάουρα Νάργες, Αντωνία Καλλιμούκου, Δημήτρης Αλεξάνδρου, Νικολέτα Ράλλη, Ελένη Χατζίδου, Κλέλια Πανταζή, Μαρία Λουίζα Βούρου, Άρης Πλασκασοβίτης, Έλλη Γελεβεσάκη και Γεωργία Λαζοπούλου από τους C:REAL.

Οι καλεσμένοι είχαν την δυνατότητα να απολαύσουν από κοντά τα νέα σχέδια υποδημάτων και αξεσουάρ της MIGATO. Η συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015 έχει τίτλο «Tales of an Eternal Summer»  και αυτό δεν είναι τυχαίο, καθώς όλα τα χρώματα και τα σχέδια μας μεταφέρουν σε μια ερωτική ατμόσφαιρα αιώνιου καλοκαιριού.

Η ανοιξιάτικη συλλογή, άκρως ανανεωμένη και πάντα σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας, υπόσχεται να μας συντροφεύσει σε όλες μας τις στιγμές, δημιουργώντας εμφανίσεις για όλες τις ώρες της μέρας για γυναίκες και άντρες.

Φυσικά, εκτός από την τεράστια ποικιλία σε υποδήματα, η εταιρεία MIGATO χαρακτηρίζεται και από την δυναμική παρουσία εντυπωσιακών αξεσουάρ, όπως τσάντες, ζώνες, πορτοφόλια και κολιέ.

    

Η βραδιά μας επιφύλαξε πολλές ευχάριστες εκπλήξεις.  Οι καλεσμένοι μπορούσαν να μοιραστούν το προσωπικό τους fashion statement σε έναν ειδικά διαμορφωμένο πίνακα, ενώ στο κλείσιμο της βραδιάς απόλαυσαν ένα μοναδικό unplugged live από το συγκρότημα «Penny & The Swingin’ Cats».

 

 

 

 

 

 

MIGATOΆνοιξη 2015Συλλογή