Τρίτος γάμος για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι - Γαμπρός ξανά στα 85 του

Γαμπρός για τρίτη φορά θα ντυθεί στα 85 του χρόνια ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος θα παντρευτεί αύριο την 32χρονη σύντροφο του, Μάρτα Φασίνα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της γερμανικής εφημερίδας Bild.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο 85χρονος «Καβαλιέρε» αρνήθηκε να ακυρώσει τον γάμο, παρά τις αντίθετες απόψεις που ακούστηκαν από την στιγμή που ξέσπασε ο πόλεμος στην Ουκρανία. Ο γάμος του Μπερλουσκόνι με την Φασίνα, η διαφορά των οποίων είναι 53 χρόνια, θα γίνει σε κλειστό κύκλο με συνολικά 60 καλεσμένους.

Δεν έχει γίνει  γνωστό εάν στην αυριανή τελετή θα παραστούν τα πέντε παιδιά του, που αντιτίθενται σε αυτό τον γάμο και μάλιστα σ’ έναν γάμο εν καιρώ πολέμου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, φημολογείται ότι ο Μπερλουσκόνι κάνει τον γάμο για πολιτικούς λόγους, αφού η Μάρτα Φασίνα είναι βουλευτής του κόμματός του, «Forza Italia». Ο γάμος θα έδινε την εντύπωση πως ο Καβαλιέρε έχει πλέον «νοικοκυρευτεί», με στόχο να προσελκύσει περισσότερους βουλευτές με το μέρος του.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Μπερλουσκόνι θα παντρευτεί την Μάρτα Φασίνα στην πολυτελή βίλα του στο Μιλάνο.

γάμοςγαμπρόςΣίλβιο Μπερλουσκόνι