Αυτό είναι το...φτωχικό» που «χτυπάνε» Μέγκαν και Χάρι (φωτογραφίες)- Αλλά πρέπει να «τσεκάρουν» αν καλύπτει τις ανάγκες τους...

Μια επιβλητική έπαυλη στο Μαλιμπού,, η «Petra Manor» 1200 τ.μ., με 8 κρεβατοκάμαρες, 10 μπάνια, πισίνα, γήπεδο τένις και κόστος 14.500 δολαρίων τη βραδιά έχει μπει στο στόχαστρο της Μέγκαν και του Χάρι που από τις 31 Μαρτίου  έγιναν «κοινοί θνητοί», με πολλά χρήματα βεβαίως.
Το ζευγάρι, εδώ και καιρό όμως βρίσκεται σε διαπραγμάτευση ώστε η κατοικία τους από εδώ και πέρα να είναι το  πέτρινο «παλάτι» που υπήρξε από το 2014 κατοικία του σταρ του «Baywatch» Ντέιβιντ Σαρβέ και της συζύγου του Μπρουκ Μπερκ. Παρότι οι ιδιοκτήτες δεν δείχνουν διατεθειμένοι να το διαθέσουν προς πώληση και το εκμεταλλεύονται μόνο για βραχυχρόνια μίσθωση , οι πρώην Sussex επιμένουν και μάλιστα θα μείνουν εκεί για  κάποιους μήνες ώστε να τεστάρουν αν καλύπτει τις ανάγκες τους.  «Θα πρέπει να δουν πώς όλο αυτό θα λειτουργήσει και σε σχέση με το προσωπικό που τους συνοδεύει, όπως οι προσωπικοί τους βοηθοί, αλλά και οι άνδρες της ασφάλειάς τους», δήλωσε στην «Daily Mail» ο Στιούαρτ Χέλερ, ιδιοκτήτης του μεσιτικού γραφείου «Stay Awhile Villas».
Στα συν του συγκροτήματος συγκαταλέγεται και το ότι βρίσκεται πολύ κοντά στην παραλία, στην αγορά με τις εντυπωσιακές μπουτίκ οίκων υψηλής ραπτικής, αλλά και στο εστιατόριο «Nobu». Παράλληλα βρίσκεται σε απόσταση 50 χλμ. από το σπίτι της μητέρας της Μέγκαν, Ντόρια Ράγκλαντ

Κατά καιρούς στο Petra Manor έχουν μείνει μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ, με τελευταία διασημότητα που φιλοξενήθηκε στην έπαυλη να είναι η Κάιλι Τζένερ από το καλοκαίρι του 2018 μέχρι να ετοιμαστεί η δική της έπαυλη

Το συγκρότημα γειτονεύει με τα σπίτια των Μελ Γκίμπσον, Ρόμπερτ Ντάουνινγκ Τζούνιορ και Κέιτλιν Τζένερ, ενώ βρίσκεται σε μία από τις καλύτερα φυλασσόμενες γειτονιές.
Διαθέτει τεράστια κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη με δύο νησίδες στο κέντρο και τραπεζαρία με τζάκι που μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερα από 20 άτομα. Το κελάρι για τα κρασιά είναι άκρως εντυπωσιακό, ενώ εξίσου μεγάλες είναι οι αίθουσες χορού και κινηματογράφου.
Το οίκημα διαθέτει επίσης διαφορετικά γραφεία για τον Χάρι και τη Μέγκαν, κεντρικό σύστημα που ελέγχει αυτόματα τα φώτα και τη θερμοκρασία, ενώ οι πόρτες και το ηχοσύστημα ανοιγοκλείνουν με μια απλή φωνητική εντολή. Εξωτερικά υπάρχει μια μεγάλη πισίνα, σπα, ένα γήπεδο τένις και μια καμπάνα με δική της κουζίνα και έξτρα δωμάτια, ενώ η είσοδος διαθέτει φυλάκια και έξτρα ασφάλεια.

Το ζευγάρι θα μείνει μερικούς μήνες δοκιμαστικά στην έπαυλη . Πρόκειται για μια πρακτική που υιοθετούν πολλοί στην Καλιφόρνια προκειμένου να αποφασίσουν αν μια κατοικία ή η γειτονιά ανταποκρίνεται στα στάνταρ τους.

Αυτή τη στιγμή ένας μήνας παραμονής στο «Petra Manor» θα κοστίσει στο ζευγάρι περισσότερα από 200.000 δολάρια, εκτός κι αν στη διαπραγμάτευση πετύχουν καλύτερη τιμή.
έπαυληΜαλιμούΜέγκαν ΜαρκλΧάρι