Μαγικές χειμωνιάτικες πόλεις...

Γραφικές κωμοπόλεις ή πολύβουες μητροπόλεις, οι χειμερινοί ταξιδιωτικοί προορισμοί που ακολουθούν αποτελούν την τέλεια απόδραση από την καθημερινότητα. Ταξιδέψτε λοιπόν, με τα φτερά του αεροπλάνου ή απλά της … φαντασίας.

Λονδίνο, Βρετανία. Το Λονδίνο στα λευκά είναι όνειρο. Η μητρόπολη που σφύζει από ζωή, σας δίνει μια πληθώρα επιλογών: θέατρο,  London, England — There’s no denying the magic of London in white. The always-bustling metropolis delivers incredible theatre, fantastic shoppingαγορές, αξιοθέατα, ακόμη και ευκαιρίες για μονοήμερες εκδρομές.

Μεζέβ, Γαλλία. Γραφικό και κομψό, τo χωριό αυτό – που βρίσκεται κοντά στο Μον Μπλανκ στις Γαλλικές Άλπεις – είναι ένα από τα πιο διάσημα resort για σκι, το οποίο προτιμά η γαλλική αριστοκρατία.

Μιλάνο, Ιταλία. Τα βουνά που το περιβάλλουν και οι υπέροχοι καθεδρικοί ναοί το καθιστούν ιδανικό χειμερινό προορισμό. Η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ιταλίας είναι επίσης αγαπημένος προορισμός για όσους ασχολούνται με τη μόδα.

Νέα Υόρκη, ΗΠΑ. Η πόλη που ποτέ δεν κοιμάται προσφέρεται για όσους αγαπούν τις διασκεδάσεις: αξιοθέατα, εστιατόρια, μπαρ, “κρυμμένα διαμάντια”, ό,τι μπορείτε να φανταστείτε για κάθε εποχή του χρόνου.

Παρίσι, Γαλλία. Η πόλη του Φωτός, εκθαμβωτική και ρομαντική, είναι το ιδανικό μέρος για να χρησιμοποιήσετε τα πιο σικ αξεσουάρ σας: εντυπωσιακά καπέλα, ιδιαίτερα μαντίλια, κασκόλ, γάντια κλπ.

Πράγα, Τσεχία. Σαν παλιός πίνακας, η πόλη με την μοναδική αρχιτεκτονική, τη γέφυρα του Καρόλου, τις ζεστές μπυραρίες είναι ένας χειμερινός παράδεισος για τις αισθήσεις.

Κεμπέκ, Καναδάς. Παραμυθένια πόλη για τον χειμώνα, με γαλλική κουλτούρα, υψηλή κουζίνα και ιδιαίτερα χειμερινά αξιοθέτα: το ξενοδοχείο του Πάγου και τους εντυπωσιακούς καταρράκτες του Μοντγκόμερυ.

Ρέικιαβικ, Ισλανδία. Με τις θερμικές πηγές και το ιδιαίτερο φως, αποτελεί ειδυλλιακός προορισμός για χειμεριμούς ταξιδιώτες. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς τα βεγγαλικά κάνουν τη νύχτα μέρα.

Σάλτσμπουργκ, Αυστρία. Μπαρόκ αρχιτεκτονική, Αλπικό τοπίο, μουσεία τέχνης και πολιτιστικά αξιοθέατα. Τι άλλο;

Τουλούμ, Μεξικό. Η παραλιακή πόλη προσφέρει κοκταίηλ, χαλάρωση και θαλασσινό αεράκι για όσους αγαπούν τα θερμά κλίματα.

Βερμπιέρ, Ελβετία. Ειδυλλιακό resort για σκι, είναι ένας από τους πιο γραφικούς προορισμούς στον κόσμο.

χειμωνιάτικοι προορισμοί