Κραυγή αγωνίας από τη Sinead O'Connor: Δε θέλω να πεθάνω (VIDEO)

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες το βίντεο της διάσημης Ιρλανδής τραγουδίστρια Sinead O’Connor, η οποία τα τελευταία χρόνια υποφέρει από διπολική διαταραχή. Η καλλιτέχνις που έχει απασχολήσει αρκετές φορές στο παρελθόν τα ΜΜΕ, κυρίως με την υπόθεση της κηδεμονίας του 13χρονου παιδιού της, η οποία και της αφαιρέθηκε πριν από δύο χρόνια, αλλά και τις αυτοκτονικές της τάσεις. Η O’Connor κατέγραψε ένα ιδιαίτερα συγκινητικό βίντεο, από το Νιου Τζέρσι που μένει το τελευταίο διάστημα και στο οποίο με δάκρυα στα μάτια παρακαλά τα παιδιά της να έρθουν να τη φροντίσουν και εκλιπαρεί τα εκατομμύρια των ανθρώπων εκεί έξω να μην αμελούν τα αγαπημένα τους πρόσωπα που υποφέρουν από ψυχικές νόσους.

“Ζω σε ένα μοτέλ στο Νew Jersey πλέον. Είμαι ολομόναχη” λέει η O’Connor. “Οι ψυχικές ασθένειες είναι σαν τα ναρκωτικά, δεν κάνουν διακρίσεις, δεν τις απασχολεί ποιος είσαι και ακόμη χειρότερο, το κοινωνικό στίγμα είναι το ίδιο ανεξίτηλο και συνεχές” λέει χαρακτηριστικά.

“Δεν υπάρχει κανείς στη ζωή μου αυτή τη στιγμή εκτός από τον γιατρό μου, τον ψυχίατρο μου -τον πιο γλυκό άνθρωπο στον κόσμο που λέει ότι είναι ο ήρωας μου, αυτός είναι και ο μόνος λόγος που είμαι ακόμη ζωντανή κάτι που το βρίσκω αξιοθρήνητο”.

“Είμαι μία ανάμεσα σε εκατομμύρια… Οι ψυχικά ασθενείς είναι οι πιο ευάλωτοι άνθρωποι στον κόσμο, δεν μπορούμε να μας φροντίσουμε, πρέπει να μας προσέχετε… Ολόκληρη η ζωή μου περιστρέφεται γύρω από το πώς να αποφύγω τον θάνατο και αυτό δεν είναι ζωή. Δεν πρόκειται να πεθάνω-όμως αυτό δεν το λες ζωή”.

Sinead O'Connorβίντεοκατάθλιψη