8 Διάσημα ζευγάρια με τεράστια διαφορά ηλικίας

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά…

Στις μέρες μας, η μεγάλη διαφορά ανάμεσα στα ζευγάρια δεν μας κάνει και ιδιαίτερη εντύπωση. Και όταν λέμε μεγάλη, σίγουρα δεν εννοούμε 5-6 χρόνια αλλά από 15 χρόνια και άνω. Με λίγα λόγια μιλάμε για 3-4 γενιές διαφορά. Δεν το λες και λίγο.

Σε αυτές τις σχέσεις μας κάνει εντύπωση το επικοινωνιακό κομμάτι..Πως ένας 70αρης μπορεί να βρει κοινά ενδιαφέροντα με μια 45αρα; Η μια 27αρα με έναν 45αρη;

Το μυστικό το ξέρουν μόνο αυτοί και εμείς τους θαυμάζουμε που ζουν τον έρωτα τους.

Ιδού τα διάσημα ζευγάρια με μεγάλη διαφορά ηλικίας….

1.Mary Kate & Olivier Sarkozy

Η (ηθοποιός/συγγραφέας/ σχεδιάστρια μόδας) Mary Kate δείχνει πολύ ευτυχισμένη με τον 18 χρόνια μεγαλύτερο σύντροφο της Olivier Sarkozy, ο οποίος είναι ο αδελφός του Nicolas Sarkozy-πρώην πρόεδρο της Γαλλίας.

2. Rod Stewart & Penny Lancaster

26 χρόνια διαφορά μετράνε ο  Rod Stewart και η Penny Lancaster. Η καρδιά όμως του αγαπημένου μας ροκ σταρ παραμένει νέα, γεμάτη από ενέργεια και ζωή.

3. Alec Baldwin & Hilaria Thomas 

Ο Alec Baldwin μόνο 56 ετών δεν φαίνεται! Με την κατά 26 χρόνια νεότερη του σύντροφο και δασκάλα yoga φαίνεται φρέσκος, γοητευτικός και ανανεωμένος από ποτέ.

4. Michael Douglas & Catherine Zeta-Jones

Ίσως το πιο αγαπημένο ζευγάρι της showbiz. Εκείνος τώρα 70 χρονών και εκεινη 45. Γνωρίστηκαν στο  Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Γαλλίας τον Αύγουστο του 1998, όταν ο Ντάνι Ντε Βίτο τους σύστησε. «Θέλω να γίνω ο πατέρας των παιδιών σου» της είπε ο διάσημος ηθοποιός και από τότε είναι αχώριστοι.

5. Jason Statham and Rosie Huntington-Whitely

Αυτοί οι δύο έχουν πολλά κοινά! Γεννημένοι και οι δύο στην Αγγλία, είναι και οι δύο μοντέλα και έχουν πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες. Η ηλικία τους όμως είναι πολύ διαφορετική. Ο Jason Statham είναι 19 χρόνια νεότερος από την σύντροφο του. Παρόλα αυτά αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο στην σχέση τους.

6. George Clooney and Amal Alamuddin

Αυτός γοητευτικός 53αρης, αυτή εντυπωσιακή 35αρα και όμως κατάφερε να ρίξει στα δίχτυα της τον αμετανόητο εργένη του Χόλιγουντ.

7.Mariah Carey and Nick Cannon

Εδώ συμβαίνει το αντίθετο. Η αγαπημένη μας τραγουδίστρια είναι δέκα χρόνια μεγαλύτερη από τον σύντροφο της.

8. Bruce Willis and Emma Heming

Παντρεύτηκαν το 2009 και έχουν και δυο παιδιά. Τα 24 χρόνια διαφορά φαίνεται ότι ενισχύει τον ερωτά τους και η 35χρονη Emma Heming δείχνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ στην αγκαλιά του αγαπημένου μας χολιγουντιανό ήρωα.

 

 

διαφοράζευγάριαηλικία