Ο Αλβάρο σπάει τη σιωπή του: Δεν θέλω τη μισή περιουσία της Αθηνάς

Έπειτα από τα σενάρια για τα αμύθητα ποσά που διεκδικεί ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο μετά τον χωρισμό του από την Αθηνά Ωνάση, ο ίδιος αποφάσισε να μιλήσει και να εξηγήσει για το τι συμβαίνει στην πραγματικότητα.

Ο Ντόντα έχει πλέον στο πλευρό του μια νέα σύντροφο, τη δημοσιογράφο Ντενίζ Σεβέρο, και αυτό που ζητά -σύμφωνα με τις δηλώσεις του- είναι να πάρει πίσω ό,τι του ανήκει και όχι τη μισή περιουσία της Αθηνάς, όπως γράφεται εδώ και αρκετό διάστημα.

«Eίμαι πραγματικά πολύ ευτυχισμένος. Είναι ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα μου και στην ερωτική μου ζωή. Έχω όλα όσα θα ήθελε να έχει κανείς. Μια υπέροχη οικογένεια, φίλους, μια γοητευτική σύντροφο, την υγεία μου. Την ευτυχία δεν μπορείς να την εξαγοράσεις. Είναι πολύ πιο δύσκολο να είσαι ευτυχισμένος από το να είσαι πλούσιος» είπε ο Αλβάρο στη συνέντευξη που παραχώρησε στον φίλο του δημοσιογράφο, Amaury Jr.

«Λένε ότι διεκδικώ τη μισή περιουσία της αλλά δεν ισχύει καθόλου κάτι τέτοιο. Διεκδικώ μόνο τα κεκτημένα μου. To μόνο που διεκδικώ και απαιτώ είναι όσα κατέκτησα (σσ. τα μετάλλια και οι χορηγείες). Λένε ότι διεκδικώ τη μισή περιουσία της αλλά δεν ισχύει καθόλου κάτι τέτοιο. Παντρευτήκαμε με προγαμιαίο συμβόλαιο από δική μου επιλογή. Θέλω πίσω όσα έχω κερδίσει και τα άλογα της κόρης μου. Θέλω πίσω όλα όσα κατέκτησα με σκληρή, προσωπική μου δουλειά».

Ο Αλβάρο με την νέα σύντροφό του και τον δημοσιογράφο Amaury Jr.

Αθηνά ΩνάσηΑλβάροδιαζύγιο