Μακιγιάζ: Υπάρχει τρόπος για να φαίνεσαι νεότερη

Τα χρόνια περνούν και αυτό δυστυχώς έχει αντίκτυπο και στο πρόσωπο μας. Γι’ αυτό το λόγο ”φροντίζουμε για να έχουμε…” Ακόμα και οι νέες επιδερμίδες θέλουν φροντίδα. Βέβαια την πιο ελαφριά και την πιο απλή περιποίηση άλλα είναι απαραίτητη.

Παρόλα αυτά υπάρχουν λύσεις. Αν εφαρμόσουμε το σωστό μακιγιάζ μπορούμε να φαινόμαστε πιο λαμπερές και νεότερες πολύ εύκολα ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές.

Make-up: Πολύ σημαντικό ρόλο παίζει  η απόχρωση του μεικαπ που θα επιλέξετε. Να δείχνει φυσικό και να μην μαζεύεται στις πτυχές των ρυτίδων αν υπάρχουν.

Φρύδια: Τα φρύδια όσο και αν σου φαίνεται περίεργο είναι η κορνίζα του προσώπου μας. Η εκφραστικότητα μας στο μεγαλύτερο μέρος στηρίζεται στα φρύδια και όχι στα μάτια. Άρα αν είσαι από τις τυχερές και έχεις πλούσια φρύδια εκμεταλεύσου το και μην το βγάζεις πολύ. Το πλούσιο φρύδι θα σε κάνει νεότερη.

Κονσίλερ: Χρησιμοποιείστε το κονσίλερ με μέτρο όσο πιο βαρύ κάνουμε το μακιγιάζ μας τόσο πιο πολλά χρόνια μας προσθέτει..

Διαφανή κραγιόν: Άσε στην άκρη τα ματ κραγιόν και βάλε περισσότερη λάμψη στα χείλη σου. Με αυτό τον τρόπο  θα τονίσεις τα χείλη σου.

Μάσκαρα: Μην βάζεις μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες. Φαίνονται φορτωμένες και κρεμάει το βλέμμα σου.

 

 

 

 

 

μακιγιάζμεικαπνεότερησυμβουλές