Βρες το πιο σέξι μαγιό για σένα

Και φέτος όπως και κάθε χρόνο τέτοια εποχή έχεις αρχίσει να προβληματίζεσαι για το πιο μαγιό είναι το κατάλληλο για εσένα. Μπικίνι ή ολόσωμο, μικροσκοπικό τριγωνάκι ή αριστοκρατικό ολόσωμο;

Η μόδα στα μαγιό: αυτό το καλοκαίρι θα είναι hot, ακριβώς επειδή η μόδα των μαγιό φέτος σε προκαλεί να αναδείξεις τον πιο σέξι καλοκαιρινό εαυτό σου. Τι σημαίνει αυτό; Τα one piece μαγιό, τα μονοκίνι, τα στράπλες αλλά και τα «κομμένα»  ολόσωμα με λωρίδες υφάσματος είναι ότι πιο τρέντι μπορείς να λανσάρεις στην παραλία. Μια ακόμη hot τάση είναι τα «στολισμένα» μαγιό, δηλαδή αυτά που έχουν από λουλούδια μέχρι φιόγκους με σκοπό να σε μεταμορφώσουν στην απόλυτη θεά της παραλίας!

Το ιδανικό μαγιό για σένα:

Μικρό στήθος: οκ δε γεννήθηκες με το πλούσιο μπούστο της Πάμελα ‘Αντερσον, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε μπορείς να βρεις ένα μαγιό που να αναδεικνύει το σέξι στήθος σου! Τα μπικίνι με ενίσχυση φτιάχτηκαν ειδικά για εσένα! Η  θαυματουργή μπανέλα θα κάνει το στήθος σου να δείχνει πιο στητό και πιο πλούσιο ενώ καλά θα κάνεις να ψηφίσεις δύο κομμάτια για μαγιό αυτό το καλοκαίρι, δηλαδή όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο μπικίνι! Αν θέλεις οπωσδήποτε να ενδώσεις στο ολόσωμο φέτος το καλοκαίρι φρόντισε να έχει μπανέλα για να ενισχύσεις το στήθος σου όσο καλύτερα μπορείς!

 Μεγάλο στήθος:  ο καλός Θεούλης μπορεί να σε έχει προικίσει με πλούσιο μπούστο εσένα όμως κάτι σε πιάνει όταν πρέπει να βγεις στην παραλία! Φρόντισε το μαγιό που θα διαλέξεις να συγκρατεί το στήθος σου – ξέχασε δηλαδή το μικρό τριγωνάκι- και επίλεξε ένα μαγιό τύπου μπαλκονέ που με τη βοήθεια της μπανέλας που το συγκρατεί και  δεν αφήνει στο στήθος σου το περιθώριο να λοξοδρομήσει! Το λοόσωμο με ενίσχυση είναι επίσης μια σίγουρη λύση για να κάνεις ήσυχη τις βουτιές σου!

Με πιασιματάκια: τι και αν έχεις λίγο κοιλίτσα ή έχεις τα ψωμάκια σου; Είσαι το απόλυτο θηλυκό και με το κατάλληλο μαγιό δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα!

Με κοιλίτσα: το μπικίνι μπορεί να σου αρέσει έχει όμως υπόψη ότι δεν είναι ότι καλύτερο αν έχεις λίγο παραπάνω κοιλίτσα. Επίλεξε ένα ολόσωμο μαγιουδάκι που είναι απόλυτα τρέντι – εδικά αυτά με μια λωρίδα που ενώνει το επάνω με το κάτω μέρος- και είσαι έτοιμη!

Ανοιχτές πλατούλες: αν από μικρό κορίτσι το αγαπημένο σου σπορ ήταν η κολύμβηση, τότε είναι πιθανό οι πλατούλα σου να είναι λίγο πιο «ανοιχτή» από ότι θα ήθελες. Σε αυτή την περίπτωση καλά θα κάνεις να προτιμήσεις ένα μαγιό με ενίσχυση στο στήθος που να δένει επάνω με κορδονάκι για να τονίσεις το υπέροχο  στήθος σου.

Πηγή: womanonly

μαγιώ