Γυαλιά οράσεως: Το must have αξεσουάρ του Χειμώνα

Πριν από πολλά χρόνια τα γυαλιά οράσεως θεωρούνταν ότι χειρότερο μπορούσε να μας συμβεί.

Στο σχολείο, στον δρόμο, στην δουλειά τα γυαλιά αποτελούσαν σημάδι κακογουστιάς και οι περισσότεροι που τα φορούσαν ένιωθαν ανασφαλείς. Είναι γεγονός ότι, οι περισσότεροι άνθρωποι πάνω στον πλανήτη πάσχουν από κάποια οφθαλμολογική πάθηση. Οι πολέμιοι των γυαλιών οράσεων το αντιμετωπίζουν με εγχείρηση ή φακούς επαφής.

Αυτοί χάνουν…

Η μόδα των γυαλιών οράσεως έχει εξελιχθεί πολύ  και δεν είναι λίγοι αυτοί που μπορεί να μην  έχουν κάποιο οφθαλμολογικό πρόβλημα και να τα φοράνε ως αξεσουάρ. Τα γυαλιά μας δίνουν ‘τύπο΄ και άλλον αέρα στις εμφανίσεις μας. Κάθε σεζόν τα διάσημα brands παρουσιάζουν τις τάσεις και εμείς -ως πιστοί ακόλουθοι – τις υιοθετούμε ανάλογα με το στυλ μας. Εξάλλου,  τα γυαλιά οράσεως όπως και κάθε αξεσουάρ μας ανεβάζει την αυτοπεποίθηση και η επιλογή του είναι καθαρά θέμα προσωπικότητας. Αν ρίξετε μια μάτια στα στυλ των γυαλιών θα δείτε ότι καλύπτουν όλα τα γούστα.

Για τους πιο σοφιστικέ, τα ρετρό και τα vintage γυαλιά έχουν την τιμητική τους. Για τις γυναίκες που θέλουν να δείχνουν σέξι και να τονίσουν την θηλυκότητα τους, η τελευταία λέξη της μόδας είναι οι μεγάλες και εντυπωσιακές ‘πεταλούδες’. Επίσης, το μαύρο και οι πιο γήινες αποχρώσεις αποτελούν την πιο safe επιλογή άλλα οι συλλογές των αγαπημένων μας σχεδιαστών μας δείχνουν ότι τα έντονα χρώματα ακόμα και τα φλοράλ μπορεί να είναι εκκεντρικά αλλά είναι αυτά που τραβούν τα βλέμματα. Προσοχή όμως στις υπερβολές.

Φυσικά η μόδα προτάσσει τα κοκάλινα γυαλιά και όχι τα μεταλλικά. Ως γνωστόν,  όμως ‘ρόδα είναι και γυρίζει΄δεν θα μας κάνει καθόλου εντύπωση το γεγονός αν στο μέλλον επιστρέψει και σε αυτό το αξεσουάρ ο μινιμαλισμός.

[intense_gallery type=”thickbox” rtl=”0″ size=”large” columns=”2″ marginpercent=”2″ id=”33074″ include=”33160,33159,33158,33157,33156,33154,33151,33152,33153″]

 

αξεσουάργυαλιάμόδαστυλτάση