Ο «Εζέλ» παντρεύτηκε - Tο γαμήλιο άλμπουμ του χλιδάτου γάμου!

Ο Kenan Imirzalioglu είναι από τους πιο διάσημους ηθοποιούς της Τουρκίας και το περασμένο Σάββατο παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του.

Δεν χρειαζόταν κόπο αλλά τρόπο,  και φαίνεται  πως η 29χρονη τουρκάλα καλλονή  ηθοποιός Sinem Kobal  τον είχε, αφού «έπεισε» τον καρδιοκατακτητή και ορκισμένο εργένη Κenan Imirzulioglu, να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.

Ο έρωτας τους γεννήθηκε πριν από ένα χρόνο και όπως γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις  τα έντονα βλέμματα μιλούν περισσότερο στην καρδιά.

Ο τηλεοπτικός «Εζέλ» που λατρεύτηκε ιδιαίτερα στην πατρίδα μας, αποφάσισε να παντρευτεί την αγαπημένη του Sinem με άκρα μυστικότητα.

Στην αρχή όταν διέρρευσε από τα τούρκικα μέσα ενημέρωσης η πρώτη ημερομηνία γάμου που είχε οριστεί στις 19 Μαΐου, θέλησε να το διαψεύσει και λίγο αργότερα μετέφεραν με την μνηστή του την ημερομηνία  δηλαδή λίγες μέρες νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 14 Μαΐου.

Μέχρι και τον σοφέρ του επιστράτευσε και τον έστειλε να παραλάβει εκείνος τις βέρες Cartier για να μην γίνουν αντιληπτοί από τους παπαράτσι.

Οι δημοσιογράφοι  όμως  έμαθαν την τοποθεσία που θα γινόταν η τελετή:

Σε μια πραγματικά παραδεισένια τοποθεσία στη νήσο Cunda, έναν απομονωμένο κόλπο της Χερσονήσου Μοσχονησίων της Λέσβου διάλεξαν ο Kenan και η Sinem να ενώσουν τις ζωές τους.

Ο εξωτερικός χώρος του Ortunc Hotel βυθισμένος στο πράσινο, στα φοινικόδεντρα και με θέα το απέραντο γαλάζιο, έκαναν όλο το σκηνικό του γάμου ακόμη πιο ειδυλλιακό.

Ο Kenan γνωρίζοντας καλά το παιχνίδι των media, είχε αποφασίσει ότι κανένας και τίποτα, δεν θα του χάλαγε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή της ζωής του.

Το είχε σχεδιάσει καλά στο μυαλό του, ότι θα έδινε «τροφή» στους ρεπόρτερ και τους παπαράτσι για να αποφύγει τα χειρότερα, κρυφές κάμερες και πλάνα για όσους θα τολμούσαν να  ανέβαιναν   από τους λόφους της περιοχής για να εισβάλουν παράνομα στο χώρο της τελετής.

Έτσι λοιπόν για να εμποδίσει τα κακώς κείμενα,  αποφάσισε να λάβει εκτεταμένα μέτρα ασφαλείας.

Τριακόσια  άτομα περιλάμβανε η guest list  της γαμήλιας τελετής και φυσικά ήταν εκεί όλη η αφρόκρεμα της τούρκικης σόουμπίζ.

Το μυστήριο ξεκίνησε στις 18:00 το περασμένο Σάββατο. Ρομαντικό σκηνικό, χαμηλοί φωτισμοί , αναμμένα κεριά πάνω στα τραπέζια, στολισμοί με λευκά τριαντάφυλλα και κλαδιά ελιάς.

Έκπληξη αποτέλεσε για όλους  όταν ο Κενάν ανέβηκε στην εξέδρα, που είχε κατασκευαστεί  ειδικά για την τελετή και ερμήνευσε  στα ελληνικά τα τραγούδια της Γλυκερίας.

Τα περιοδικά γάμου στην γείτονα χώρα περιγράφουν τον γάμο του Κenan Imirzulioglu και της Sinem Kobal ως «παραμυθένιο» και μιλούν για έναν έρωτα ιλιγγιώδη.

γάμοςΕζέλΤουρκία