Το στυλ δεν θέλει χρήματα, θέλει άποψη!

Η δούκισσα του Κέμπριτζ για ακόμη μια φορά προκάλεσε έκπληξη  με την στιλιστική της επιλογή στους επίσημους εορτασμούς για τα 90στά γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ.

Καθώς μόνο η Kate Middleton θα μπορούσε να συνδυάσει χλιδάτο φόρεμα με σακάκι Zara και το αποτέλεσμα να είναι εκθαμβωτικό.

Το λευκό δαντελένιο φόρεμα που επέλεξε ήταν του γνωστού οίκου Dolce and Gabbana και  κόστισε κάτι παραπάνω από 4.300 ευρώ, αντίθετα όμως η τιμή του κατακόκκινου μπλέιζερ από τα Zara  δεν ξεπέρασε τα 63 ευρώ.

Η δούκισσα που έχει προχωρήσει και στο παρελθόν σε παρόμοιους συνδυασμούς, συμπλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια, ενώ για τα μαλλιά της προτίμησε ένα απλό σινιόν κότσο.

Η τελευταία φορά που ο φωτογραφικός φακός τη συνέλαβε να φοράει Zara ήταν κατά την επίσκεψή της στο Μπουτάν, ενώ μετά τον γάμο της αναχώρησε για το ταξίδι του μέλιτος με ένα φόρεμα της ισπανικής σειράς ένδυσης.

Πάντως, σύμφωνα με την Telegraph, το λευκό Dolce and Gabbana το οποίο το Net a Porter το περιγράφει ως μία ρομαντική επιλογή για ειδικές περιστάσεις, είτε ξεπούλησε είτε βρίσκεται σε ελάχιστα κομμάτια σε όλα τα νούμερα.

 

zaraΔΟΥΚΙΣΣΑ ΤΟΥ ΚΕΜΠΡΙΤΖεμφάνιση