Oι δύο γυναίκες που συνοδεύουν την Κέιτ Μίντλετον σε κάθε της ταξίδι

Οι δύο νεαρές κυρίες που επιμελούνται το ντύσιμο και τα μαλλιά της Δούκισσας του Κέιμπριτζ δεν θα μπορούσαν να μην την  συνοδεύσουν μέχρι και την Ινδία.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» η  κομμώτρια της Κέιτ Μίντλετον, Αμάντα Κουκ Τάκερ και η ενδυματολόγος – στυλίστριά της, Νατάσα Άρτσερ, έχουν γίνει η «σκιά» της με τον φακό να τις απαθανατίζει φορτωμένες με ρούχα και βαλίτσες.

H κομμώτρια Αμάντα Κουκ Τάκερ, που έχει αναλάβει την περιποίηση των μαλλιών της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, δεν μπορούσε να απουσιάζει από το ταξίδι της στην μεγαλύτερη δημοκρατία του κόσμου.

Γιατί ποιος άλλος  θα μπορούσε να της δώσει το φυσικό- ατημέλητο look κατά την παραμονή της σε μία χώρα όπου εκατομμύρια πολιτών επιβιώνουν με 50 λεπτά την ημέρα;

Στην τσάντα της, η γοητευτική Αμάντα είχε όλα τα απαραίτητα εργαλεία: Πιστολάκι, ψαλίδι και όλα τα προϊόντα στάιλινγκ που χρειάζονται για να πετύχει τις κυματιστές μπούκλες που τόσο αγαπά η Κέιτ Μίντλετον. Αξίζει να σημειωθεί ότι, κάθε χτένισμα της συζύγου του πρίγκιπα Ουίλιαμ κοστίζει περίπου 400 ευρώ.

Εκτός από την κομμώτριά της, η Κέιτ έχει πάντα μαζί της όταν ταξιδεύει και τη Νατάσα Άρτσερ.

Η 29χρονη ενδυματολόγος έχει δηλώσει ότι επιλέγει για την Δούκισσα του Κέιμπριτζ πολλά ρούχα μέσω του Ιντερνέτ . Έχει παραδεχτεί επίσης πως είναι αυτή που, αφότου η Κέιτ παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και απέκτησε τον τίτλο της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, έπρεπε να της δώσει ένα πιο σοφιστικέ στυλ στο ντύσιμό της χωρίς όμως να της προσθέτει χρόνια.

Αμάντα Κουκ ΤάκερΚέιτ ΜίντλετονΝατάσα Άρτσερ