Η Rolex παρουσίασε τις νέες δημιουργίες των συλλογών Oyster

Η Rolex, στο πλαίσιο της Έκθεσης Ωρολογοποιίας Baselworld που πραγματοποιήθηκε στις 16 Μαρτίου, παρουσίασε τις νέες δημιουργίες των συλλογών Oyster.

Κυρίαρχο νέο μοντέλο είναι ο χρονογράφος Cosmograph Daytona από ατσάλι 904L με μαύρη κεραμική στεφάνη, ο οποίος συνδυάζει τη νέας γενιάς τεχνολογία με την αισθητική και τον σχεδιασμό που εμπνέεται από την ιστορία του χρονογράφου.

 

Επίσης, παρουσίασε τη νέα εκδοχή του Oyster Perpetual Air-King, που παρουσιάζεται ξανά με νέο διάμετρο κάσας 40mm και καντράν εμπνευσμένο από την ιστορία της αεροπορίας της δεκαετίας του ’30.

Η νέα εκδοχή του Οyster Perpetual Datejust 41 περιλαμβάνει ανανεωμένη κάσα από ατσάλι και κίτρινο ή ροζ χρυσό, με νέα διάμετρο 41mm. Το νέο μοντέλο είναι εξοπλισμένο με το νέο μηχανισμό 3235, με 14 νέες πατέντες και την ταλάντωση διαφυγής Chronergy της Rolex.

Επίσης, τo γυναικείο Lady Datejust 28, με ανανεωμένη κάσα 28mm, είναι εξοπλισμένο με τον μηχανισμό 2236 και ελατήριο από σιλικόνη-πατέντα της Rolex.

Επίσης, τα μοντέλα Yacht -Master 40 και Explorer παρουσιάστηκαν ανανεωμένα σχεδιαστικά με νέα καντράν.

Όλα τα μοντέλα Rolex συνοδεύονται από τη νέα πράσινη σφραγίδα πιστοποιημένου ελβετικού χρονομέτρου, που πρώτη η Rolex εισήγαγε το 2015 στην παγκόσμια ωρολογοποιία.

Rolexνέα συλλογή