Παράτησε τη δουλειά της και πληρώνεται για να... ταξιδεύει!

Είναι όμορφη, νέα και επιτυχημένη! Θεωρητικά η Kiersten Rich είχε τα πάντα! Και όμως! Άφησε την καριέρα που με κόπο είχε χτίσει στα οικονομικά για να γίνει μια από τις πιο διάσημες Instagrammers και για να πληρώνεται να ταξιδεύει!

Η 27χρονη από την Καλιφόρνια δημιούργησε blog και λογαριασμό στο Instagram, το «The Blonde Abroad», ο οποίος έχει πάνω από 120.000 followers και έχει καταφέρει το απίστευτο…να πληρώνεται για να ζει όπως ονειρευόταν, δηλαδή να ταξιδεύει όλο τον κόσμο!

«Πίστευα ότι κανείς δεν θα διαβάζει το blog μου. Δούλεψα πάρα πολύ, έδινα βάση στην κριτική, και επεδίωκα την καλύτερη επικοινωνία με το κοινό μου».

«Για έναν επιχειρηματία ή για κάθε νέο ιδιοκτήτη επιχείρησης, λέγεται ότι χρειάζονται τουλάχιστον δύο χρόνια για μια νέα επιχείρηση να καταστεί κερδοφόρα. Αλλά αυτή η επιτυχία δεν είναι εγγυημένη».

Στην πραγματικότητα το blog και ο λογαριασμός της έχει τόση επιτυχία, που η Rich απασχολεί σήμερα έναν content director, ο οποίος δουλεύει απίστευτες ώρες κάθε εβδομάδα για να εξασφαλίζει ότι η ιστοσελίδα θα έχει ενδιαφέροντα άρθρα που θα δημοσιεύονται καθημερινά, σύμφωνα με το newmoney.gr.

Το Blonde Abroad, το οποίο διαθέτει συμβουλές για ταξίδια, μόδα, φεστιβάλ και φωτογραφίες από όλο τον κόσμο, έχει επίσης διευθυντή social media και έναν ειδικό εμπειρογνώμονα από το Pinterest.

Kiersten RichΤαξίδια