Η πιο sexy εκατομμυριούχος του Instagram

Όταν πρωτοδιαβάσαμε για την Κιάρα Φεράνι (Chiara Ferragni) και την πορεία της στο χώρο της μόδας μείναμε με το στόμα ανοιχτό. Η 29χρονη γοητευτική αυτή κοπέλα είναι αυτή τη στιγμή η βασίλισσα τoυ Instagram, καθώς έχει φτάσει τους 5,2 εκατ. Followers, ενώ ακούγεται πως το 2015 κέρδισε από αυτό 2,5 εκατ. δολάρια!

Σύμφωνα με το tff.gr, η Κιάρα ξεκίνησε το blog της, The Blonde Salad, τον Οκτώβριο του 2009 και τον Μάρτιο του 2011, το περιοδικό New York την παρουσίασε ως «One of the biggest breakout street-style stars of the year»!

Τον Δεκέμβριο του 2011, χαρακτηρίστηκε ως η blogger του τώρα από το περιοδικό Teen Vogue. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, το blog της έφτασε να έχει παραπάνω από ένα εκατομμύριο διαφορετικούς επισκέπτες και δώδεκα εκατομμύρια επισκέψεις το μήνα.

Τον Δεκέμβριο του 2013, συνεργάστηκε με την εταιρία Steve Madden στον σχεδιασμό μίας συλλογής παπουτσιών για την άνοιξη του 2014, ενώ έχει συνεργαστεί με σχεδιαστές μόδας και έχει παρουσιαστεί δουλειά της με τις εταιρίες: Christian Dior, Louis Vuitton, Max Mara, Chanel, Tommy Hilfiger, Runny Green Booghers, J Brand καιSteven for All Mankind.

Πλέον έχει τη δική της εταιρεία παπουτσιών και σύμφωνα με τον Alessio Sanzogni, γενικό διευθυντή στα Chiara Ferragni, Theblondesalad.com και Chiara Ferragni Collection, τα κέρδη του 2015 ανέρχονται σε 10 εκατ. δολάρια, με τα 7,5 περίπου από αυτά να προέρχονται από τις πωλήσεις παπουτσιών.

Chiara FerragniINSTAGRAMThe Blonde Salad