Διάσημες Ελληνίδες τόλμησαν και πόζαραν όπως δεν τις έχετε ξαναδει!

Τα ημερολόγια του Τρύφωνα Σαμαρά έχουν αφήσει ιστορία στην ελληνική σόουμπιζ. Ο διάσημος Έλληνας κομμωτής, 18 χρόνια τώρα, συγκεντρώνει τις πιο όμορφες Ελληνίδες, δημιουργεί πάνω τους ξεχωριστά χτενίσματα και τις κάνει στην κυριολεξία… ανάρπαστες!

«Ήταν μια συνήθεια που καθιερώθηκε και την είχα αγαπήσει πολύ, αλλά τα τελευταία χρόνια την είχα εγκαταλείψει εξαιτίας των τηλεοπτικών μου υποχρεώσεων» λέει στο People, καθώς η τελευταία χρονιά που κυκλοφόρησε το ημερολόγιό του ήταν το 2011. Ωστόσο, φέτος αποφάσισε να αναβιώσει το θεσμό. «Για το φετινό ημερολόγιο επέλεξα γυναίκες που μου αρέσουν ως προσωπικότητες, έχουν ωραία μαλλιά, βρίσκονται στην επικαιρότητα και, πάνω από όλα, είναι συνεργάσιμες!» λέει γελώντας.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που στο εξώφυλλο του ημερολογίου ποζάρει η πανέμορφη Βίκυ Καγιά.

«Η Βίκυ είναι ένα πολύ θετικό, χαρούμενο κορίτσι και μια φίλη που πάντα με στηρίζει. Τη γνωρίζω από τότε που ήταν 14 ετών. Την πρώτη φορά που επιμελήθηκα το χτένισμά της ήμασταν πάλι με τη Μάρα Δεσύπρη, αγαπημένη συνεργάτιδα, η οποία είναι και η φωτογράφος του φετινού ημερολόγιου, και τη φωτογραφίζαμε για έναν κατάλογο. Από τότε λέγαμε “αυτή η μικρή θα γίνει η νέα Ελληνίδα σταρ του modeling”. Ήταν γεννημένη για αυτό. Πολύ σύντομα την ανακάλυψε ο Βασίλης Ζούλιας, fashion editor τότε στα μεγαλύτερα γυναικεία περιοδικά. Πόσο δίκιο είχαμε!», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Στις φωτογραφίες που διέρρευσαν βλέπουμε γνώστες Ελληνίδες, όπως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Ελεονώρα Μελέτη, η Αθηνά Οικονομάκου και πολλές άλλες!

Σ

 

Η συνέχεια εδώ 

Τρύφωνας Σαμαράς