Φρικτό θάνατο βρήκε πρώην εστεμμένη

Τον γύρο του κόσμου κάνει η θλιβερή είδηση του θανάτου της πρώην «Μις Γουατεμάλα», η οποία δέχτηκε δολοφονική επίθεση την ώρα που ταξίδευε, στην πόλη του Μαλακατάν, κοντά στα σύνορα του Μεξικό με την Γουατεμάλα.

Συγκεκριμένα άγνωστοι την «γάζωσαν» με περισσότερες από 100 σφαίρες την ώρα που ταξίδευε με άλλους τρεις φίλους της. Ο λόγος για την Έλεν Λόπεζ Ρομπλέρο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail» η αστυνομία πιστεύει πως το έγκλημα ήταν οργανωμένο και προσχεδιασμένο, έχοντας όλα τα στοιχεία ενός επαγγελματικού χτυπήματος.

Στο άκρως σοκαριστικό βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, η καλλονή αμέσως μετά την επίθεση που έγινε στις 17 Δεκεμβρίου είναι γεμάτη στα αίματα και ακούγεται μέσα από το αυτοκίνητο της να φωνάζει: «Βοηθήστε με σας παρακαλώ! Κάποιος να με βοηθήσει!».Το εξοργιστικό είναι πως παρά την άσχημη κατάσταση της, η πρώην «Μις Γουατεμάλα» κατάφερε να πάρει τηλέφωνο την αστυνομία, η οποία όμως δεν έφτασε έγκαιρα στο σημείο ώστε να την βοηθήσει, και έτσι η καλλονή πέθανε.

Πλέον, το υπουργείο έχει ξεκινήσει έρευνες για τους αστυνομικούς που δεν την βοήθησαν, όπως επικαλείται το govastileto.gr.

Στο βίντεο εκτός από το μοντέλο, απεικονίζονται επίσης δυο φίλοι της στα μπροστινά καθίσματα, καλυμμένοι με αίμα και δεμένοι ακόμα με τις ζώνες τους, ενώ το άψυχο κορμί μιας ακόμα κοπέλας από την παρέα βρέθηκε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

Έλεν Λόπεζ ΡομπλέροΜις Γουατεμάλα