Τα πιο hot ζευγάρια του 2015

Το  2015 πολλοί διάσημοι παντρεύτηκαν, άλλοι απέκτησαν μωρά και μερικοί χώρισαν. Υπάρχουν όμως και ζευγάρια που επιβίωσαν και παραμένουν ευτυχισμένα. Καθώς λοιπόν πλησιάζει ο καινούριος χρόνος, έφτασε η στιγμή να δούμε τα πιο hot και αγαπημένα ζευγάρια της φετινής χρονιάς, σύμφωνα με το jenny.gr. 

Blake Lively και Ryan Reynolds

Έχει περάσει ακριβώς ένας χρόνος από τότε  που η Blake Lively και ο Ryan Reynolds απέκτησαν μια κόρη. Είναι ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια του Hollywood.

Katie Holmes και Jamie Foxx

Αν και οι δύο τους κρύβουν πολύ καλά τη σχέση τους, παρόλα αυτά στο πάρτι γενεθλίων του Foxx, η Katie έδωσε το παρόν και έτσι οι φήμες άρχισαν να οργιάζουν.

Kourtney Kardashian και Justin Bieber

Οι  φήμες λένε ότι η Kourtney Kardashian και ο Justin Bieber είναι ζευγάρι και γιατί όχι άλλωστε, αφού είναι πολύ ταιριαστοί.

Mila Kunis και Ashton Kutcher

Παντρεύτηκαν τον Ιούλιο και έχουν αποκτήσει μια πανέμορφη κόρη. Η πατρότητα φαίνεται να ταιριάζει στον Kutcher.

Jennifer Aniston και ο Justin Theroux
H Jennifer Aniston ντύθηκε νύφη στα 46 της χρόνια και πρέπει να είναι πλέον η πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον πλανήτη.

Calvin Harris και Taylor Swift

Παρά τις φήμες περί χωρισμού ο Calvin Harris και η Taylor Swift είναι μαζί και είναι το πιο hot ζευγάρι.

Gwen Stefani και Blake Shelton

Μετά από τις φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι, η Gwen Stefani και ο Blake Shelton αποφάσισαν να σταματήσουν να υποκρίνονται ότι είναι μόνο φίλοι.

Sofia Vergara και Joe Manganiello

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το Νοέμβριο, σε μία υπέρλαμπρη τελετή στη Φλόριντα των Η.Π.Α και στη συνέχεια ακολούθησε ένα πάρτι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

celebritiesζευγάρια