Έξυπνα tips για να δείχνει το σύνολό σου ακριβότερο

Υπάρχουν τρόποι για να δείχνει το σύνολό σου πιο ακριβό. Το έχουμε ξαναπεί άλλωστε, το πιο απλό και οικονομικό outfit μπορεί να έχει πολυτελή αέρα, χωρίς κόπο αλλά με τον σωστό τρόπο. Σήμερα θα δούμε απλά, έξυπνα tipάκια για να εντυπωσιάζεις με κάθε εμφάνιση, χωρίς να ξοδεύεις πολλά χρήματα.

Σύμφωνα με την misswebbie.gr:
1. Πρόσθεσε μεταλλικές λεπτομέρειες στο σύνολό σου. Ιδίως οι χρυσές είναι ιδανική επιλογή. Ένα χρυσό ρολόι ή χρυσά κοσμήματα μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Προσοχή στις υπερβολές, μην έχουμε το αντίθετο αποτέλεσμα.
2. Επίλεξε πιο σκούρες αποχρώσεις. Οι σκούρες αποχρώσεις μπορούν να κρύψουν λεπτομέρειες που να φανερώνουν την ποιότητα. Επίλεξε παντελόνια ή πουκάμισα που δεν μπορεί εύκολα κανείς να μαντέψει την ποιότητά τους. Είναι γνωστό βέβαια πως το μαύρο προσδίδει πολυτέλεια.

3. Επίλεξε luxurious υφές, όπως suede, δέρμα, faux γούνες και πλεκτά κομμάτια. Έχουν την ικανότητα να αναβαθμίζουν κάθε σύνολο εύκολα και απλά.

4. Σιγουρέψου ότι τα ρούχα είναι καλά σιδερωμένα και καθαρά. Και το πιο ακριβό κομμάτι χάνει την αίγλη του αν δεν έχει σιδερωθεί καλά. Πόνταρε, λοιπόν, σε αυτό.

5. Προτίμησε μονοχρωμίες– total black ή total white, ας πούμε. Με αυτόν τον τρόπο, επιμηκύνεις και κολακεύεις τη σιλουέτα σου. Πρόσεξε μόνο, τα μαύρα να ταιριάζουν σε αποχρώσεις και τα λευκά να είναι σε καλή κατάσταση (π.χ. όχι κιτρινισμένα).

6. Η ομορφιά μετράει. Γι’ αυτό, πόνταρε σε γυαλιστερά και καλοχτενισμένα μαλλιά κι ένα υπέροχο makeup look, όπως μπορντό χείλη και έντονο, καθαρό βλέμμα.
7. Πρόσθεσε μια ζώνη σε baggy πουλόβερ, συνδυασμένο με μια φούστα. Σίγουρο chic αποτέλεσμα και εντυπωσιακό.

 

 

tipsμόδα