Έξι διάσημοι μεθυσμένοι στα γυρίσματα

Αναρωτιέσαι πώς ορισμένοι σταρ καταφέρνουν να γυρίζουν κάποιες δύσκολες ή όχι και τόσο δύσκολες σκηνές ή απλά πώς μπορούν να ξεπερνούν το άγχος τους; Μην απορήσεις που δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν γίνει «κουρούμπελο» κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Παρακάτω θα μάθεις ποιοι είναι αυτοί!

Η Μαργκό Ρόμπι ξέρει πώς να κάνει εντύπωση! Στην οντισιόν για τον ρόλο στην ταινία «The Wolf of Wall Street» έπρεπε απλά να φύγει μακριά από τον Ντι Κάπριο και αντί για αυτό τον χαστούκισε και του φώναξε “Άντε και γ***”! Το να γυρίσει τις ερωτικές μαζί του ευτυχώς ήταν πολύ πιο εύκολο αφού χρειάστηκε να πιει 3 σφηνάκια τεκίλα πρωί-πρωί!

Μια ταινία που είναι αρκετά καταθλιπτική είναι όμως και πολύ καλή, είναι χωρίς αμφιβολία το Leaving Las Vegas με τον Νίκολας Κέιτζ να υποδύεται τον Ben Sanderson, έναν σεναριογράφο του οποίου η αυτοκαταστροφική συμπεριφορά τον οδηγεί στο να χάσει τα πάντα του. Σύμφωνα με πολλές και διάφορες πηγές ο ηθοποιός το είχε συνήθεια να μεθάει από πριν να γράφει τις σκηνές και στη συνέχεια να τις ξαναβλέπει. Χμμμ…

To ερωτικό θρίλερ «Wild Things” του 1998 γυρίζει γύρω από θέματα όπως φόνος, σεξ και κατάθλιψη αλλά οι περισσότεροι το θυμούνται για τις ερωτικές σκηνές ανάμεσα στην Ντενίζ Ρίτσαρντς και τη Νιβ Κάμπελ υπό την καθοδήγηση του Ματ Ντίλον με βασικό στοιχείο ένα μπουκάλι σαμπάνιας που σύμφωνα με φήμες είχε αρχίσει να αδειάζει από νωρίς για να χαλαρώσουν όλοι.

Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη της ταινίας «Black Swan”, Darren Aronofsky, οι δυο σταρ της ταινίας Νάταλι Πόρτμαν και η Μίλα Κούνις χρειάστηκε να πιουν αρκετά σφηνάκια τεκίλα για να χαλαρώσουν για την ερωτική τους σκηνή αν και η Μίλα Κούνις έχει αρνηθεί το ότι υπήρχε και τεκίλα.

Όταν ο Μπίλι Μπομπ Θόρντον υποδύθηκε έναν αλκοολικό Άι-Βασίλη σε κάποιο εμπορικό κέντρο το 2003 στην ταινία Bad Santa, δεν έπαιζε απλά πολύ καλά αλλά ήταν όντως μεθυσμένος!

Στην ταινία Drinking Buddies του 2013 ο σκηνοθέτης Joe Swanberg έδωσε στους ηθοποιούς μια βασική πλοκή και τους είπε απλά να πάνε και όπως του πάει. Φυσικά και η ταινία είχε πολύ ποτό αφού οι ηθοποιοί δούλευαν σε μπυραρία αλλά το αλκοόλ δεν ήταν αληθινό. Βέβαια η Άννα Κέντρικ και ο Τζέικ Τζόνσον που παίζουν ένα παιχνίδι με αλκοόλ και η Άννα διαρκώς χάνει και εκεί πίνουν κανονική μπύρα, οπότε εκείνη μέθυσε!

Πηγή: womenonly.gr

celebritiesαλκοόλ