Πανσέληνος στους έξυπνους Δίδυμους στις 26/11

Στην αστρολογία η Πανσέληνος στο ζώδιο των Δίδυμων την Πέμπτη 26/11, στις 0:44 ώρα Ελλάδος, αναμένεται δυσάρεστη κυρίως για θέματα επικοινωνίας σε όλες τις σχέσεις και τις συναναστροφές μας. Σύμφωνα με την αστρολογία η Πανσέληνος αυτή σε όψη με τα μεσοδιαστήματα Αφροδίτης/Πλούτωνα, Ήλιου/Κρόνου, Ουρανού/Πλούτωνα όπου (κατά το βιβλίο Σ.Κ.Ε. του Ρ. Εμπερτιν) δείχνουν πως οικονομικά προβλήματα μπορούν να φέρουν δυσάρεστες προεκτάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες, ενώ θα έχουμε πολλά ξαφνικά γεγονότα, άλλα ευχάριστα και άλλα δυσάρεστα που θα μας απασχολήσουν έντονα.

Η επιρροή της Πανσελήνου αυτής στην αστρολογία έχει ήδη αρχίσει να μας επηρεάζει από 21/11, και θα συνεχίσει με λιγότερες εντάσεις μέχρι και τις 1/12.
Τι θα φέρει σε όλα τα ζώδια η  Πανσέληνος του μήνα:

ΚΡΙΟΣ
Μην πιστεύετε όσα σας υπόσχονται τώρα γιατί θα είναι πολύ εύκολο για τους άλλους να αθετήσουν τις υποσχέσεις τους. Η Πανσέληνος αυτή στο ζώδιο των Διδύμων στις 26 Νοεμβρίου όπου σας επηρεάζει από τις 21 Νοεμβρίου έως και τις 1 Δεκεμβρίου θα φέρει όμορφα λόγια σε σχέσεις, που μπορεί να φαίνονται αληθινά και πραγματοποιήσιμά, αλλά τα περισσότερα – ή ακόμα και όλα – μάλλον δεν θα είναι. Αποφύγετε τις πολλές μετακινήσεις και τα ταξίδια τις μέρες αυτές που επηρεάζει η πανσέληνος γιατί είναι πολύ πιθανό να σας ρίξουν ή γενικότερα να χάσετε κάτι ιδιαίτερα πολύτιμο. Μην πάρετε τώρα αποφάσεις που πιθανό να στηρίζονται σε λάθος δεδομένα και πληροφορίες, αφού αργά ή γρήγορα θα τις μετανιώσετε και θα είναι πολύ δύσκολο να τις αναθεωρήσετε. Ξεκινήστε διάβασμα, γράψιμο ή μια σειρά από μαθήματα για να σας βγει δημιουργικά η Πανσέληνος αυτή.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Πανσέληνος αυτή στο ζώδιο των Διδύμων στις 26 Νοεμβρίου όπου σας επηρεάζει από τις 21 Νοεμβρίου έως και τις 1 Δεκεμβρίου θα σας «χτυπήσει» εκεί ακριβώς που πονάτε. Σε θέματα οικονομικά και σταθερότητας, καθώς δεν θα πάρετε τα χρήματα που περιμένατε και θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες πολυδάπανες αγορές. Θα ξοδεύσετε αρκετά χρήματα σε μετακινήσεις ή ταξίδια, και πιθανό να «γονατίσουν» τα οικονομικά σας, ενώ θα κινδυνέψετε να χάσετε και τη δουλειά σας. Βρίσκεστε σε μια φάση που θέλετε μόνο να ξοδεύετε και δύσκολα μαζεύετε την περίοδο αυτή χρήματα. Ίσως χρειαστεί να βάλετε χέρι και σε κάποιες οικονομίες που έχετε στην άκρη ή να πουλήσετε ένα ακίνητο προκειμένου να καλύψετε τις ανάγκες σας. Προσπαθήστε όσο μπορείτε τις μέρες αυτές γύρω από την Πανσέληνο να το αποφύγετε, γιατί το σίγουρο είναι πως θα σας ρίξουν οικονομικά. Μην ανησυχείτε υπερβολικά για οτιδήποτε είναι δικό σας, αφού μόνο με λάθος κινήσεις δικές σας μπορείτε να τα χάσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σας βάζει δύσκολα η Πανσέληνος αυτή στο ζώδιό σας στις 26 Νοεμβρίου όπου σας επηρεάζει από τις 21 Νοεμβρίου έως και τις 1 Δεκεμβρίου. Παρόλο που εσείς δεν καταλαβαίνετε εύκολα από δυσκολίες και προβλήματα, και όλα τα ξεπερνάτε με μια απίστευτη φιλοσοφία και ευκολία. Τώρα καλείστε να εναντιωθείτε απέναντι σε νόμους και κανόνες, όσο κι αν αυτό τελικά σας πονά. Οι περισσότερες δυσκολίες που θα φέρει η πανσέληνος αυτή, θα είναι κυρίως στο περιβάλλον σας και σε θέματα σχέσεων, αισθηματικών, φιλικών, οικογενειακών,επαγγελματικών. Κι αυτό καθώς η έντονη δυσαρέσκεια και οι διαφωνίες έχουν αρχίσει να σας κουράζουν. Δεν αποκλείεται με αυτήν την Πανσέληνο να προκύψουν έντονες διαμάχες, αλλά και μια πιθανή απομάκρυνση, ένας χωρισμός ή να βάλετε ένα τέλος σε καταστάσεις που αρχίζουν να σας αρρωσταίνουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τις κλειστές σας θα έχετε με την Πανσέληνο αυτή στο ζώδιο των Διδύμων στις 26 Νοεμβρίου όπου σας επηρεάζει από τις 21 Νοεμβρίου έως και τις 1 Δεκεμβρίου, που θα προσπαθήσει να σας απομονώσει από τον πολύ κόσμο.Έχετε πολλά να σκεφτείτε και έχετε ανάγκη από απομόνωση για να το πετύχετε. Μυστικές σχέσεις και συνεργασίες μόνο πρόσκαιρη χαρά μπορούν να σας δώσουν και θα σας γεμίσουν με ένταση, άγχος και ανησυχία στηνψυχολογια. Μήπως δεν σας ταιριάζουν τελικά; Τις μέρες αυτές καλό θα ήταν να προσέχετε πολύ θέματα ψυχικής και σωματικής υγείας, δικά σας ή των πιο κοντινών σας προσώπων. Κάντε μια σειρά από ιατρικές εξετάσεις, βελτιώστε τη διατροφή σας και αυξήστε την καθημερινή άσκηση. Η υγεία σας θα σας απασχολήσει αφού νιώθετε ήδη ιδιαίτερα εξαντλημένοι. Και αν δεν φροντίσετε σύντομα να ξεκουραστείτε, τότε μάλλον θα δημιουργήσετε πρόβλημα στον οργανισμό σας. Οργανώστε καλύτερα τις δουλειές και το χρόνο σας, και γενικότερα τη ζωή σας. Δείτε τι πραγματικά θέλετε, τι σας ταλαιπωρεί και τι πρέπει να παραδεχτείτε πως τελείωσε για να πάτε παρακάτω. 

ΛΕΩΝ
Μην αφήσετε περιθώριο για να ξαναγυρίσουν παλαιότερες σχέσεις
, φίλοι ή συνεργάτες που σας έχουν κάνει κακό τώρα με την Πανσέληνο στο ζώδιο των Διδύμων στις 26 Νοεμβρίου όπου σας επηρεάζει από τις 21 Νοεμβρίου έως και τις 1 Δεκεμβρίου, γιατί μάλλον θα αποδειχθεί ένα τεράστιο λάθος. Αφήστε το παρελθόν σας εκεί που βρίσκεται και μην το αναπολείτε γιατί δεν πρόκειται να σας δώσει κάτι παραπάνω από αυτά που σας έδωσε πριν τελειώσει. Τις μέρες γύρω από την Πανσέληνο πιθανό να σας ανησυχήσουν, ή απογοητεύσουν φιλικά πρόσωπα που εμπιστευόσασταν ή που υπολογίζατε στη βοήθεια και τη συμπαράστασή τους. Αν όμως σας είχαν απογοητεύσει και κατά το παρελθόν, εσείς ευθύνεστε αν τους ξαναβάλετε στη ζωή σας. Βάλτε από την αρχή νέους στόχους και βάλτε τα δυνατά σας για να πετύχουν και να ξεκινήσετε προς μια νέα κατεύθυνση. Αποφύγετε τις επενδύσεις σε οικονομικά και αισθηματικά ζητήματα, και γενικότερα το υψηλό ρίσκο τις μέρες αυτές για να μην έχετε μεγάλες απώλειες. Κάντε μικρές, σταθερές επενδύσεις αλλά με μέτρο και μακριά από κάθε είδος κερδοσκοπίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Πανσέληνος αυτή στο ζώδιο των Διδύμων στις 26 Νοεμβρίου όπου σας επηρεάζει από τις 21 Νοεμβρίου έως και τις 1 Δεκεμβρίου είναι ιδιαίτερα δύσκολη για σας. Θα σας κάνει να σκεφτείτε και να συνειδητοποιήσετε τα προβλήματα και την έντονη δυσαρέσκεια που έχετε για θέματα οικογενειακής ή επαγγελματικής φύσεωςκαι καριέρας, της δικής σας ή των πιο κοντινών σας προσώπων. Επίσης, πόσο σημαντικό είναι να κάνετε ριζικές αλλαγές. Θέματα πιο πρακτικά σας απασχολούν τώρα καθώς τα διλήμματα είναι πολλά, είστε αρκετά μπερδεμένοι και δεν σας είναι εύκολο να ξεχωρίσετε το σωστό από το λάθος. Η έντονη εκ φύσεως ανασφάλεια που τρέφετε για το παρόν και το μέλλον σας πιθανό να σας οδηγήσουν σε λάθος επιλογές και αποφάσεις που θα σας ζημιώσουν αργά ή γρήγορα. Καλύτερα να αποφύγετε οποιαδήποτε σοβαρή απόφαση τις μέρες γύρω από την Πανσέληνο και να αρκεστείτε απλά και μόνο στη σκέψη και την περισυλλογή δίχως να πάρετε καμιά τελική απόφαση ακόμα. 

ΖΥΓΟΣ
Παρόλο που το πιθανότερο είναι η Πανσέληνος αυτή στο ζώδιο των Διδύμων στις 26 Νοεμβρίου όπου σας επηρεάζει από τις 21 Νοεμβρίου έως και τις 1 Δεκεμβρίου να σας βρει κάπου μακριά, σε ένα ταξίδι, ή ενδιάμεσα από κάποιες μετακινήσεις, επαφές και διαπραγματεύσεις, τα προβλήματα σας θα σας ακολουθούν όπου κι αν είστε.Η επικοινωνία με τους άλλους δεν θα είναι εύκολη τις μέρες γύρω από την Πανσέληνο. Πολύ πιθανό να συνειδητοποιήσετε πως σας χωρίζει ένα τεράστιο χάσμα με τα πιο κοντινά σας πρόσωπα. Οι εντάσεις και οι διαφωνίες θα είναι συχνές και δεν θα εγκρίνετε πολλές από τις κινήσεις, τις σκέψεις και τα λόγια των άλλων. Δυσάρεστες ειδήσεις φέρνουν στεναχώρια αφού η διαρκή ανησυχία σας για αυτά που έχετε αφήσει πίσω δεν σας αφήνει να χαρείτε τα ταξίδια και τις μετακινήσεις σας. Ίσως δεν έχετε επιλέξει και τη σωστή παρέα, αλλά τώρα θα αντιληφθείτε το πρόβλημα που υπάρχει σε βάθος. Συνειδητοποιήστε το αλλά μην κάνετε τώρα ριζικές και απότομες αλλαγές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Πολλά έξοδα έχει η Πανσέληνος αυτή στο ζώδιο των Διδύμων στις 26 Νοεμβρίου όπου σας επηρεάζει από τις 21 Νοεμβρίου έως και τις 1 Δεκεμβρίου για σας. Θα θέλετε να ξοδεύσετε όσα περισσότερα χρήματα γίνεται προκειμένου να περάσετε καλά για να κάνετε ή να αγοράσετε πράγματα που σας ευχαριστούν. Κι ας ξέρετε πως θα πιεστείτε οικονομικά. Δεν θα σας είναι εύκολο να τα ξοδεύετε αλόγιστα, αλλά πιθανό να το κάνετε τις μέρες γύρω από την Πανσέληνο. Φροντίστε τουλάχιστον να πιάσουν τόπο τα χρήματα που θα ξοδεύσετε και να μην φύγουν δίχως να σας αφήσουν κάτι που θα θυμάστε για καιρό ή κάτι που θα μείνει πίσω. Ο ερωτικός τομέας τώρα έχει ανάγκη από την αμέριστη προσοχή σας. Αποφύγετε άρρωστες σχέσεις, ερωτικές, φιλικές, οικογενειακές, επαγγελματικές που δεν σας ταιριάζουν και είναι ελάχιστα αυτά που σας δίνουν μπροστά στον πόνο και την απογοήτευση που σας γεμίζουν τις υπόλοιπες στιγμές. Τα υπέροχα συναισθήματα και η έντονη ευαισθησία σας σίγουρα αξίζουν κάτι καλύτερο. 

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Δύσκολα τα πράγματα με την Πανσέληνο αυτή απέναντί σας στο ζώδιο των Διδύμων στις 26 Νοεμβρίου όπου σας επηρεάζει από τις 21 Νοεμβρίου έως και τις 1 Δεκεμβρίου. Δύσκολη κυρίως για όλες σας τις σχέσεις και συνεργασίες, όσο στενές κι αν είναι, όπου θα προκύψουν διαφωνίες και πρέπει εσείς να τις ηρεμήσετε. Τις μέρες αυτές θα νιώθετε πως πολλές από αυτές σας κρύβουν πράγματα. Κάνουν πολλά πίσω από την πλάτη σας και δεν είστε τόσο κοντά τους, όσο ίσως θα θέλατε ή πιθανό να σας απογοητεύσουν με τη στάση τους. Φροντίστε να έχετε τρανταχτά στοιχεία για να σκεφτείτε όλα τα παραπάνω, και να μην υπερβάλετε με την πρώτη δυσάρεστη αντίδραση ή συμπεριφορά. Είναι πολύ πιθανό να παρερμηνεύσετε κάποια πράγματα και να μην είναι όλα έτσι όπως τα πιστεύετε ή όπως τα φαντάζεστε. Ρίξτε τους τόνους και παρά τα νεύρα ή τον εγωισμό σας, αποφύγετε να μιλήσετε άσχημα ή απότομα στους άλλους και να εμπλακείτε σε καβγάδες. Σκεφτείτε δύο φορές αυτά που έχετε να πείτε πριν το κάνετε. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε κρυφές, παράνομες ή αδιέξοδες σχέσεις και συνεργασίες που πιθανό να σας έχουν εξαπατήσει ή απογοητεύσει κατά το παρελθόν και μόνο απογοήτευση μπορούν να σας φέρουν και πάλι, αργά ή γρήγορα. Μείνετε μακριά τους, όσο κι αν σας ελκύουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Το άγχος, η κούραση και η ανησυχία με την Πανσέληνο αυτή στο ζώδιο των Διδύμων στις 26 Νοεμβρίου όπου σας επηρεάζει από τις 21 Νοεμβρίου έως και τις 1 Δεκεμβρίου, τόσο για τους δικούς σας ανθρώπους, όσο και για σας τους ίδιους και τη ζωή σας γενικότερα θα είναι έντονα και ίσως αδικαιολόγητα αυξημένα. Βλέπετε μόνο αδιέξοδα μπροστά σας, δυσκολίες και καταστάσεις από τις οποίες δεν μπορείτε να ξεφύγετε και θα πρέπει πολύ καιρό ακόμα να ανεχτείτε. Θα πρέπει ναμην προσπαθήσετε ούτε για μια στιγμή να ξεφύγετε από τις ευθύνες σας, γιατί δεν θα είναι δίκαιο για εκείνους που τους έχετε υποσχεθεί. Όσο κι αν επιθυμείτε τώρα να βάλετε μια τάξη στη ζωή σας, αυτό θα είναι μάλλον αδύνατο, και τελικά η προσπάθεια θα σας αποσυντονίσει ακόμα περισσότερα. Δεν είναι η ώρα για να θέσετε τους όρους σας και να σταματήσετε να δίνετε στους άλλους. Είναι η ώρα να προσπαθήσετε να κατανοήσετε άλλα άτομα, σχεσεις, αλλά και τον εαυτό σας. Να το πάρετε απόφαση και να προσπαθήσετε να βελτιώσετε την υγεία σας, σωματική και κυρίως ψυχική, με κάθε τρόπο, ακόμα και με την επίσκεψη σε έναν ειδικό. Βρείτε κάποιον που ταιριάζει η «χημεία» σας και προχωρήστε. Έχετε να μάθετε πολλά και για την ψυχολογία. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Πανσέληνος αυτή στο ζώδιο των Διδύμων στις 26 Νοεμβρίου όπου σας επηρεάζει από τις 21 Νοεμβρίου έως και τις 1 Δεκεμβρίου επηρεάζει τον ερωτικό τομέα καθώς και τον τομέα των παιδιών, όπου η ανησυχία σας και για τιςσχεσεις θα είναι αυξημένη. Οι εντάσεις είναι πιθανό να προκαλέσουν αποτελέσματα που δεν θα σας αρέσουν καθόλου και να διώξετε κοντινά σας πρόσωπα πάνω στα νεύρα σας. Στον ερωτικό τομέα την περίοδο αυτή πολλά δεν πάνε έτσι όπως θα τα θέλατε με συνεχείς δυσαρμονίες ή εντάσεις, ή απλά έχετε εξιδανικεύσει μια κατάσταση και πετάτε στα σύννεφα αλλά δεν είναι αληθινή. Είναι όμως τα πράγματα έτσι όπως σας τα παρουσιάζουν ή έχετε πραγματικά άγνοια για το τι γίνεται στις σχέσεις σας; Φροντίστε να μην πιστεύετε τους άλλους με κλειστά τα μάτια για να μην απογοητευτείτε αργά ή γρήγορα. Περάστε τώρα λίγες μέρες ρομαντικά με το έτερον ήμισυ, αλλά να είστε προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο και ξαφνικές εντάσεις και αλλαγές. Όλα μπορούν να συμβούν από τη μια μέρα στην άλλη. Μην αφεθείτε εντελώς. Κρατήστε και κάτι για σας. Σίγουρα θα σας χρειαστεί.

ΙΧΘΕΙΣ
Θέματα σπιτιού και οικογένειας θα σας απασχολήσουν με την Πανσέληνο αυτή στο ζώδιο των Διδύμων στις 26 Νοεμβρίου όπου σας επηρεάζει από τις 21 Νοεμβρίου έως και τις 1 Δεκεμβρίου. Τα οποία δεν θα είναι και τόσο εύκολο να λύσετε γι’ αυτό μπορεί και να μην ασχοληθείτε καν. Βρίσκεστε σε μια ανησυχία για το τι θα κάνετε με θέματα σπιτιού, ακίνητης περιουσίας ή με πρόσωπα της οικογενείας σας που σας προβληματίζουν και ίσως το καλύτερο είναι τώρα να μην κάνετε απολύτως τίποτα, να διατηρήσετε μια στάση αναμονής και να αφήσετε τα πράγματα να έρθουν από μόνα τους. Τις μέρες γύρω από την Πανσέληνο αυξάνονται οι εντάσεις σε υποθέσεις που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια καθώς και ο εσωτερικός σας εκνευρισμός. Θα έχετε τις κλειστές σας. Θα προτιμάτε να μένετε στο σπίτι για καλύτερη ψυχολογια. Ενώ δεν θα έχετε διάθεση να επικοινωνήσετε με κάποιες σχεσεις παρά μόνο με λίγα άτομα και καλά, και θα θέλετε να μείνετε κάποιες στιγμές μόνοι με τις σκέψεις σας. Μην κάνετε ανακαινίσεις, αγορές ή μετακομίσεις το διάστημα αυτό, γιατί μάλλον δεν θα σας βγουν σε καλό, αλλά αν τελικά τις κάνετε, προσέξτε για να μην σας εξουθενώσουν ψυχικά και οικονομικά.

Πηγή: anew.gr

δίδυμοιζώδιαπανσέληνος