Οι "άγγελοι" φόρεσαν και πάλι τα φτερά τους....

Φτερά και πούπουλα γέμισε για ακόμα μια φορά το catwalk της Victoria’s Secret.

Χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε στο Lexington Avenue Armory στην Νέα Υόρκη το φαντασμαγορικό show του διάσημου brand εσωρούχων Victoria’s Secret, προμηνύοντας ότι τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο πικάντικα στο μεγάλο event στις 8 Δεκεμβρίου.

Δεκάδες πανέμορφα μοντέλα φόρεσαν τα σέξι εσώρουχά τους και περπάτησαν στην πασαρέλα με τη συνοδεία διάσημων καλλιτεχνών!

Συγκεκριμένα, η Ellie Goulding, η Selena Gomez και  οι The Weeknd τραγούδησαν και χόρεψαν πάνω στο catwalk μαζί με τα topmodels όπου γοήτευσαν τα πλήθη με τις σέξι πόζες τους. 

Φέτος η  Lily Aldridge είχε την τύχη να φορέσει πρώτη το Fireworks Fantasy Bra, το οποίο είναι διακοσμημένο με πολύτιμους λίθους και η τιμή του ανέρχεται στα δύο εκατομμύρια δολάρια, πράγμα που σημαίνει ότι στο μεγάλο event θα ακολουθήσουν ακόμη πιο εντυπωσιακές δημιουργίες!!!

Την παρθενική τους εμφάνιση έκαναν δύο νέα “αγγελάκια ” της VS, η Gigi Hadid και η Kendall Jenner οι οποίες παρά την απειρία τους αντεπεξήλθαν αξιοπρεπώς στις απαιτήσεις του show χαρίζοντας στους φωτογράφους τα πιο ωραία τους χαμόγελα.

Gigi Hadid

Kendall Jenner

Στο φετινό fashion show, κυριάρχησε το λευκό, το κόκκινο και το βεραμάν χρώμα στα εσώρουχα, ενώ το βλέμμα κέντρισαν τα bodycon κορμάκια με διαφάνειες και σέξι κοψίματα. Ακόμη οι high-knee boots σε συνδυασμό με τις εμπριμέ ουρές και τα πολύχρωμα φτερά, έδωσαν στο event άλλη διάσταση.

Candice Swanepoel

Izabel Goulart

Martha Hunt

Alessandra Ambrosio

 

Adriana Lima

Joan Smalls

showVictoria’s SecretΝέα Υόρκη